God kväll! Uppdatering bäcken/ si-leder. Bechterews ankyloserande spondylit

Bäckenet verkar hålla sig lugnt. Peppar peppar :) 
Som så många andra så känner jag av det mer id den kvinnliga veckan, men är inte så farligt om man jämför med innan. Jag känner att jag blir mjukare i bäckenet, speciellt i fogen i fram.Där kan det hugga till och ömma.
Detta gjorde det i min vänstra si-led oxå innan steloperationen i-fuse, men tack och lov så är det iaf bra.
Kan känna av höger si-led med att det snäpper till, knäcks eller vad man ska säga, tror det är sen/muskelfästet som är inflammerat eller något. Ungefär som en låsning som knakar upp sig. 
 
Har desstomer ont i bröstbenet :( och i en sena under foten... Funderar på att ta tag i medcinfronten då jag bara äter alvedon... och det vet ju/tycker ju de flesta med värk och inflammationer att det inte funkar så bra. Jag ska bara ta mig lite ork till det har jag tänkt.. ett bra tag nu inser jag... Men jag lever ju iallfall :) 
 
Ha en bra kväll!
 
 

Känslor, saknad mm

Är så viktigt. Ju äldre jag blir, ju mer känner jag att detta är så viktigt. Speciellt efter att ha fått barn. 
 
Alla har vi förflutna och kanske släkt som kanske har varit/är mindre bra. Man försöker typ försonas med detta och tänka positivt. Jag har det bra och lever ett bra liv.
Men man har ändå känslor som känns mindre bra. Man påverkas av detta oavsett på olika sätt.
Man kanske reagerar lättare på saker, kanske stänger av vissa saker i känslolivet osv.
Eller så märker man direkt när någon är på dåligt humör och det påverkar en så djupt att man faktiskt mår dåligt. Fast man vet att man inte har med det att göra så känner man så mycket som man borde strunta i för man mår ju bra och har inte gjort något alls för att påverka den andres humör... Men påverkan av detta är så stor så man får en typ av ångest.
Jag har oxå en känsla av att jag inte vill blir ignorerad och lämnad. detta kan göra att jag uttrycker mig starkt för att jag vill ha förståelse.
En del släpper direkt och skiter i saker . Jag tänker hur kan man? Man gör väl allt för de man tycker om och lite till?  
 
Ja mycket inlägg kommer handla om sånt här.
 
Mkt tankar. 
 
Kram så länge!

Nytt bloggnamn

Hej alla!
 
Har beslutat mig för att ändra namnet på bloggen. malinsminnen 
För att jag kommer att skriva mer om allt mellan himmel och jord.
Ni som följt mig har nog gjort pga av bäcken/si-leds problem. Jag kommer skirva om detta oxå. Men detta är en del av mitt liv och jag har mycket mer jag vill skiva om. Som påverkar mig och säkert har andra liknande upplevelser mm. 
 
Bloggen kommer numer handla om si-ledsbevär, bechterews, ankyloserande spondylit, familj, släkt, känslor, tankar fundering kring allt detta. Och mycket mer. 
 
Nallen jag har som bild är tex fr min mormor som dog i nov förra året. Snacka om en bitter ljuv känsla. Kan man säga så? saknar, men ogillar hennes agerande starkt. Sviken och sårad. Mer om detta kommer skrivas. För min egen skull... 

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0