God kväll!

Hoppas allt är bra! 
 
Jag har nyss röntgat ryggen och si-lederna. Ett steg till att få ny medicin så jag fick magsår av orudis. Ett av kriterierna till att få biologisk medicin är på gående inflammation.
Jag skulle bli förvånad. Om inte röntgen visade något på nacken då jag varit uppsvullen ooch haft skitont i den. Ligga i mr röntgen var inte alls skönt för nacken och ländryggen även mwd kudde ubder ben...
Ff ont men det funkar som så mkt annat i kroppen...
 
Eftersom jag fick magsår av orudis får jag bara ta Alvedon... andra mediciner kan oxå ge.magaår och eftersom jag fått det är.risken att det kommer igen stor. Ska göra en ny gastroskopi nu i januari för att se om såren är borta. Jag som trodde jag hade ibs typ... så kolla upp magen om du äter nsaid och har problem med den. Jag bar uppblåst och kände mig gosig. Inte alls så ont i magen.
 
Ha en bra kväll! 
 
 
Kom på att jag inte berättat att besöket hos dr efter röntgen på 1 årskontrolle gick bra. Såg bra ut och jag klarade testerna. Min högra si led klarade oxå testerna men han blev lite fundersam till att jag får så ont i den när jag ligger på mage. Men iaf jag har inte alls såna problem dagligen  så att jag känner att operation är ett alternativ.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0