Mage & tarmar är ok :)

Gjorde gastro idag och allt såg bra ut :) 
Så det var som vi trodde orudis som gjorde det. Nu ska jag fortsätta med orudis vid behov och samtidigt äta omeprazol. 
Jo så kom vi fram till att jag har IBS. Det har jag ju trott ett tag oxå, men nu har jag fått råd vad jag ska äta och inte. 
 
Väntar in röntgensvaret oxå. Svaret kom idag till läkarn men hon har inte hunnit kolla och utvärdera. Sen har jag en tid bokad till slutet på februari. Fanns tidigare tider, men vill inte missa jobbet så mkt pga av all "skit"... Ibland ser jag AS/bechterewsen som något som inte ska få ta för mycket av mitt liv, energi mm. 
 
Tror läget är under kontroll. Men vill såklart veta vad röntgensvaret säger... 
 
 
Ha det bra så länge!
 
 
 
 

God kväll!

Hoppas allt är bra! 
 
Jag har nyss röntgat ryggen och si-lederna. Ett steg till att få ny medicin så jag fick magsår av orudis. Ett av kriterierna till att få biologisk medicin är på gående inflammation.
Jag skulle bli förvånad. Om inte röntgen visade något på nacken då jag varit uppsvullen ooch haft skitont i den. Ligga i mr röntgen var inte alls skönt för nacken och ländryggen även mwd kudde ubder ben...
Ff ont men det funkar som så mkt annat i kroppen...
 
Eftersom jag fick magsår av orudis får jag bara ta Alvedon... andra mediciner kan oxå ge.magaår och eftersom jag fått det är.risken att det kommer igen stor. Ska göra en ny gastroskopi nu i januari för att se om såren är borta. Jag som trodde jag hade ibs typ... så kolla upp magen om du äter nsaid och har problem med den. Jag bar uppblåst och kände mig gosig. Inte alls så ont i magen.
 
Ha en bra kväll! 
 
 
Kom på att jag inte berättat att besöket hos dr efter röntgen på 1 årskontrolle gick bra. Såg bra ut och jag klarade testerna. Min högra si led klarade oxå testerna men han blev lite fundersam till att jag får så ont i den när jag ligger på mage. Men iaf jag har inte alls såna problem dagligen  så att jag känner att operation är ett alternativ.

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0