Hej och hå!

Hoppas allt är bra med er!
 
Här är det bra. Men mkt tankar i skallen... I nov gick min mormor bort. Mkt tankar är det just pga av att familjeförhållandena inte var de bästa. Minst sagt var hon tyvärr inte som många andra när det gäller att tänka på familjen. Kanske var det hennes egen uppväxt som format henne, jag vet inte. Vi hade inte haft konstakt med henne på många år pga saker hon gjort och annat tjafs. I testamenet skrev hon bort en del som min mamma skulle fått. Eller kanske vi barnbarn på mammas sida om man väljer att se det så. Laglotten går ju inte att testamentera bort och tur är väl det ibland. Men iaf. Bla det och lite annat som stod i testamnentet gjorde mig och såklart min mamma väldigt ledsna. Jag har aldrig väntat mig något från henne då hon aldrig hört av sig på så många år. Men att göra som hon gjorde det "sista" hon gjorde var verkligen en påminnelse om hur saker varit och att man inte bryr sig. 
 
Hon var även sjukpensionär sedan många år pga en reumatisk sjukdom. Min mamma vet inte vad det kan ha varit. Om det nu stämmer. Stämmer det så undrar man ju om det är något ärftligt då jag har en reumatisk sjukdom. Men det lär jag nog aldrig få veta nu. Jag har ju själv barn så man tänker ju på så sätt oxå. Och de andra i släkten kan jag inte/vill jag inte fråga. Och frågan är om det skulle vara till någon nytta ändå liksom. 
 
Men men allt detta har tagit enorm kraft. Som jag redan har för lite av pga av värk och inflammationer... Och jag blir så arg på mig själv att jag blir ledsen och låter det ta energi. Men kanske är det en bra egenskap? Jag värnar iaf om mina nära och kära och visar min kärlek. Och har det kommit någt gott ur det hela så är det just det, jag ska aldrig bli så... 
 
Hoppas ni har det bra!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0