Livet med min käre följeslagare bechterews..

är inte så roligt just nu... 
Värken i bröstet vill inte ge med sig :( Äter orudis och den har funkat helt ok fram till för ett tag sedan på allt förutom bröstet. Men som ni vet har jag haft ont i si-leder och ja nu på senare tid lite överallt. Mest i bröst, bröstrygg och nacke, hals, axlar. 
 
Ringde reuma och tyckte vi kunde höja dosen på orudis, men det kunde man visst inte..
så nu är det tillbaka till frågan om man ska börja med biologiska läkemdel.
Har provat humira som jag tyckte inte gav mkt effekt.
Blev däremot förkyld då och då med påvekran på hals och luftrör vilket var jobbigt då man redan är sjuk tillräckligt liksom... 
Så det blir å träffa sjukgymnast som ska mäta rörlighet först och sedan besök hos läkare. 
 
Jag tror inte någon ser att jag har ont och känner mig som en 100-åring. Hoppas det iaf. eller vad spelar det för roll?? Jag är lika bra för det :) 
 
Har varit och röntgat si-lederna för 1-årskontroll efter steloperationen jag gjorde för lite över ett år sen. Ska träffa dr på tors om jag minns rätt. Är ju lite att det ska visa något knas eftersom jag haft mer ont, men jag tror det är inflammation då kortisonsprutorna hjälpte så pass bra. 
 
Men visst är det konstigt att man orkar och jobbar på och tar hand om barn å hem? Men jag kan erkänna hade jag inte haft barn, jobb och saker att ta hand om så hade jag nog mest legat och vilat vilket inte är bra heller när man har bechterews så jag får nog ta och tycka att jag har det ganska bra ändå ;) Tröttheten är tyvärr skitjobbig med pågående inflammationer här och där som troligtvis är boven till tröttheten, men man får ta det i sin egen takt så går det bra :)
 
Någon som läser här som har bechterews? Eller ankolyserande spondylit som det heter :) 
 
Kram så länge!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0