Röntgen idag

Åkte in å röntgade si-lederna idag. Eftersom det gått över 6 månader så ska man se så allt ser ok ut. hoppas på det 😀
funderar på steloperera andra si-leden men det är ett stort beslut och måste disskutera det med dr då oxå. Vill ju bara leva å vara normal haha. senaste tiden har en muskel i skinkan börjat krampa då och då. Går över om hag masserar eller tex tänker på att belasta jämt. Det är på den opererade sidan. Så jag misstänker att den sidan får jobba lite mer nu och att det är därför. I såna fall kan det behövas steloperation av andra si leden oxå och det händer tydligen en del att det blir så. Min högra led är ju inte frisk heller så jag är inte så förvånad heller av detta. dock känns det skittråkigt att vara invalido igen... Men som sagt jag gör operation igen ok det behövs. Det har gett så bra effekt på der hela 😀
 
åh mina senor å muskelfästen håller på å bråkar med mig hela tiden. I foten gör det ont å senan under foten som går fr hälen till tårna är svullen. senorma utsida knän gör ont oxå och lastrat till titt som tätt. Handled med och nacken/bakhuvet . Jättehärligt med reumatiska sjukdomar not 😡😡Gilla läget är svårt. Men man lever ju iaf 😀
 
hoppas ni har det bra! 
anonym
2016-05-18 @ 23:36:05

Jag har läst väldigt många som får ont i nacken efter stelop av bäckenlederna....... det kanske har med stelop av bäckenet att göra? Jag frågade Andreas detta en gång o han sa att det inte är omöjligt eftersom allt är en kedja o hänger ihop...... Det kan inte vara referred pain i foten? Alltså skada någon annanstans som ger överförd smärta i foten? mkt vanligt att problemet inte sitter just där man har ex. ont.

Svar: Jag har haft ont i foten/fötterna i många år och i nacken. Det kommer å går liksom. Tror inte det hänger ihop med just si-lederna utan att jag får inflammationer i senor/muskelfästen pga av den reumatiska sjukdomen jag har. Men att få ont pga av operationen på andra ställen är nog mycket möjligt då kroppen får anpassa sig och börja använda muskler på ett annat sätt. Är alltså inte en negativ grej tycker jag man får lära om sig hur kroppen ska göra. Förr stod jag alltid på ena benet gör jg det är nu för jag mer ont i den sidan av bäckenet tex.
malinsgrejor.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0