Blev godkänd på 6 månaders kontrollen :)

Skruvarna eller vad man ska säga sitter bra på plats:)
Har fått tillbaka lite värk och mestadels när jag böjer ryggen. Dock inte i närheten av vad jag fick förr då det kom bara jag stod upp innan jag ens vaknat till liv på morgonen ;). 
 
i bland har jag även en värk i skinkan eller liksom brevid inplantaten som kan försvinna lika fort som det kom. Antagligen är det inplantaten som stör eller irriterar vävand i närheten, muskel eller så. När jag masserar så försvinner det oxå.
 
När jag inte känner av ovanstående så är jag nog 100 % bättre, men när jag känner av så tror jag 80-90 % bättre. Att jag känner av höger si-led mer är inte konstigt heller då jag belastar på annat sätt nu och det bör gå över, en övergångsperiod som det kallas :) 
 
Ska dit om 6 månader igen på koll. ,
 
Passade på att fråga om bäckenfogen i fram då jag ofta har som hugg i den och är öm och hr molvärk där. Detta var inget man brukar operera om man inte fått en fraktur eller trauma mot den delen. Och ofta så blir inte de så bra heller då det verkar som den fogen ska vara mer rörlig. Varför min fog jäklas kan vara hormoner då jag tycker det ofta är ca en period i månaden det är värre. Så ska kontakta gyn för mer info om det.
 
Hoppas ni har det bra och njuter i solen :)
Saraemma
2016-06-01 @ 11:57:33

Vad roligt att det går så bra för dig! Även om du fortfarande har ont så är det ju sååå mycket bättre :) Jag har varit hos smärtläkare och fått en diagnos... Myofaciellt smärtsyndrom, kroniskt... Du kan läsa på min blogg om du vill. Kram! http://ryggresan.bloggplatsen.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0