Blev godkänd på 6 månaders kontrollen :)

Skruvarna eller vad man ska säga sitter bra på plats:)
Har fått tillbaka lite värk och mestadels när jag böjer ryggen. Dock inte i närheten av vad jag fick förr då det kom bara jag stod upp innan jag ens vaknat till liv på morgonen ;). 
 
i bland har jag även en värk i skinkan eller liksom brevid inplantaten som kan försvinna lika fort som det kom. Antagligen är det inplantaten som stör eller irriterar vävand i närheten, muskel eller så. När jag masserar så försvinner det oxå.
 
När jag inte känner av ovanstående så är jag nog 100 % bättre, men när jag känner av så tror jag 80-90 % bättre. Att jag känner av höger si-led mer är inte konstigt heller då jag belastar på annat sätt nu och det bör gå över, en övergångsperiod som det kallas :) 
 
Ska dit om 6 månader igen på koll. ,
 
Passade på att fråga om bäckenfogen i fram då jag ofta har som hugg i den och är öm och hr molvärk där. Detta var inget man brukar operera om man inte fått en fraktur eller trauma mot den delen. Och ofta så blir inte de så bra heller då det verkar som den fogen ska vara mer rörlig. Varför min fog jäklas kan vara hormoner då jag tycker det ofta är ca en period i månaden det är värre. Så ska kontakta gyn för mer info om det.
 
Hoppas ni har det bra och njuter i solen :)

Röntgen avklarad

Trodde det var MR som skulle göras som brukar ta sån tid i det där röret man åker in i, men det var i skicktröntgen/mrt eller vad den heter å det tog ju bar Max 5 min. 
 
Ska till dr i slutet av månaden. Hoppas på en ok stämpel på rumpan 😉
 
måste säga att st Görans capio är ett himla trevligt sjukhus. Vet inte varför kaffe liksom en bra känsla där. Gentemot andra sjukhus där man liksom blir låg..
 
ha det bra alla!

Röntgen idag

Åkte in å röntgade si-lederna idag. Eftersom det gått över 6 månader så ska man se så allt ser ok ut. hoppas på det 😀
funderar på steloperera andra si-leden men det är ett stort beslut och måste disskutera det med dr då oxå. Vill ju bara leva å vara normal haha. senaste tiden har en muskel i skinkan börjat krampa då och då. Går över om hag masserar eller tex tänker på att belasta jämt. Det är på den opererade sidan. Så jag misstänker att den sidan får jobba lite mer nu och att det är därför. I såna fall kan det behövas steloperation av andra si leden oxå och det händer tydligen en del att det blir så. Min högra led är ju inte frisk heller så jag är inte så förvånad heller av detta. dock känns det skittråkigt att vara invalido igen... Men som sagt jag gör operation igen ok det behövs. Det har gett så bra effekt på der hela 😀
 
åh mina senor å muskelfästen håller på å bråkar med mig hela tiden. I foten gör det ont å senan under foten som går fr hälen till tårna är svullen. senorma utsida knän gör ont oxå och lastrat till titt som tätt. Handled med och nacken/bakhuvet . Jättehärligt med reumatiska sjukdomar not 😡😡Gilla läget är svårt. Men man lever ju iaf 😀
 
hoppas ni har det bra! 

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0