Gissa vad jag gjort :)

Jo jag har suttit på huk och staädat i flera timmar i några dagar då det är storstädning av köket jag jobbar. 
Ont i ryggen/si-lederna tror ni då va ;) Nä faktiskt ingenting. Helt sjukt. Eller det är ju jättebra! Förr fick jag ont ganska fort medans jag gjorde det och dagen efter visste jag att det skulel göra ont i ryggen. Nu känner jag inte av något av detta!
 
Så mera pluspoäng till steloperationen. 
 
Så har jag även börjat träna ca 3 dagar i veckan och det går jättebra så länge jag håller mig borta från benpress och magstyrkemaskinen. Cyklar, går på springbandet än så länge, crossfit och en hel del styrkemaskiner för både över och underkropp.
 
So far so good :)
 
Har ont i bland och det är helt överkomligt jämfört med hur det var innan. JAg undrar hur det kommer vara när det gått ett år? Jag tror på ännu mer positiv utveckling :)
 
Hoppas ni har det bra alla! 
Anna
2016-03-05 @ 08:20:24

Åh, va skönt att du är så stark redan efter din operation, måste vara en underbar känsla. Att sitta på huk eller ens böja sig framåt var innan min steloperation var helt otänkbart då det gjorde ont och kändes som om det var grus i ryggen som flyttade sig. Jag vet nye hur det är nu då det bara har gått snart fem veckor sedan jag gjorde min högra sida och inte vill prova sådant än. Jag har ju tyvärr ont i min vänstra sida redan och det fick jag mindre än en vecka efter operationen så jag förstår att jag kommer behöva steloperera även den. Men hellre det och bli smärtfri än att gå med denna värk.

Ha det bra! Kram

Svar: Samma här huk å luta sig framåt var en veklig smärttriggare. Men nu peppar peppar är det borta 😀
Nej du ska inte prova sånt på ett tag! 😀 opererade su sig i Ängelholm?
malinsgrejor.blogg.se

Anna
2016-03-14 @ 20:14:17

Jo, det är i Ängelholm jag är opererad och nu är det klart att jag även måste operera min vänstra då den också är dålig. Känns trist med ytterligare en operation och att behöva gå på kryckor igen men ändå ska det skönt att slippa smärtan.
Ta det lugnt och tänk på att det är lång läkningsperiod efter en sådan här operation.
Kram

Svar: Ja det är värt att opereras om livet blir lättare och bättre :)
malinsgrejor.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0