Påsk och ledighet

Hej alla!
 
Hoppas er påsk varit bra! 
Min påsk har varit helt ok. Har dessvärre haft mer ont, men kom på att det var pga av den kvinnliga veckan.. Vaknade en dag och kände att fan nu har jag lika ont som innan och nu har det gått åt pipsvängen, men efter några dagar blev det bättre. Jag har ju p-stav så jag har väldigt sällan mens. Tack och lov. 
Hela mitt bäcken blir mjukare och jag får mer ont. 
 
Jag tränar på men tar det ganska lugnt. cyklar och tränar stabilitet och tränar rygg. 
 
Jobbar ff 75% men mest för att det inte finns mer jobb där jag jobbar just nu. 
 
Kram så länge!
 

Provade på cirkelträning

Alltså ett pass med olika övningar med styrka och lite core.
Gick bra. <förutom att det högg i framfogen :( Man skulle stå lite bredbent och böja knäna rätt långt och bara stå i den ställningen och liksom höja sig upp och ned. 
efter passet hade jag världens träningsvärk i låren. Och lite ont runt si-leden, men jag tror det var muskulärt. 
Kändes verkligen att jag tappat styrka i låren. 
 
Tror det räcker med ett sånt pass i veckan iaf nu i början. 
 
Annars så är det väl helt ok. Jämna gamla plågor ;)  
 
Ska börja på något garnatiporgram på arbetsförmedlingen, ska bli kul att se/höra vad det innebär.
 
Hoppas ni har det bra alla! 

Aj. Bakslag och jag får skylla mig själv!

igår köpte jag lite möbler begagnat som jag konkade in själv... Bla en bokhylla som var ganska otymplig. Sen åkte kag och tränade. 
Idag jobbade jag som vanligt och skulle flytta på en grej när jag satt på huk. Tänkte att detta är inte den bästa positionen för att flytta på den men men. 
Mmen vad hände efter ett tag. Så ont vid opererade si-leden. har inte haft såhär ont ens när jag opererade den. Dock tror jag inte att det är själva leden i sIG utan mer, muskler, senor, ledband eller vad det nu heter. Nu håller jag tummarna a på att det går över efter vila och sömn till imorgon. Annars vete fasiken hur det ska gå.
Så mitt råd till er alla. Ta det lugnt och lyssna på dig själv när du inser att du belastar fel... Var inte envis som jag och ska klara allt själv... Känner mig något trött på mig själv just nu....
för att vara postitiv så är värken endast vid si-leden ej upp i ländryggen 😀 den värken kom förr som ett brev på posten vid såna här grejer nämligen. 
Undrar om jag triggat igång inflammation i si-leden?? 
 
hoppas ni har det ok alla! kram så länge! 

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0