Jobbat 75% i 2 veckor drygt nu

Det går mycket bra!
De gångerna jag fått ont i ryggen siter värken högre upp och ibland känner jag av högra si-leden. 
Vänster känner jag av ibland oxå men inte alls samma värk upp i kors/ländrygg utan den håller sig i själva si-leden eller om det är muskelfästen runtomkring som är inflamerade kanske. för trots operationen är sjukdomen kvar som sätter sig i allt från ryggen till muskel & senfästen i hela kroppen :( Men jag är inte besviken på operationen för det. Har vunnit otroligt mycket på den :)
 
Var hos sjukgymnasten förra veckan som tyckte det var helt otroligt att jag jobbar 75% och i ett skolkök men tunga lyft mm. Har därför inte kommit igång med sjukgymnastik efter julen och nyår då jag börjat jobba och har väl kännt mig dålig pga det, men det visade sig att det var bra att jag tagit det lugnt med det för sjukymnasten menade att jobbet är tillräckligt just nu och att jag ska känna av det ett tag och sedan börja med träning :) 
Och jag förstår hennes tänk. Efter att ha varit orörlig så länge och tappat muskler så är det nog klokt att inte överbelasta sig. För det handlar ju inte bara om ryggmuskler. I princp alla muskler fr fot till överkropp har ju haft semester ;)
 
15/2 ska jag träffa dr som opererat mig för uppföljning :) 
 
Idag är jag hemma och vabbar för kräksjukan har kommit till oss :( hade mkt hellre jobbat kan jag säga..
 
hoppas allt är bra med er! kram så länge!
Sara
2016-02-02 @ 09:11:11

Hoppas ni kryat på er nu!
Helt otroligt att du redan jobbar så mycket! Va rädd om dig bara :) Kram!

Svar: vi mår bra. Blev bara ena barnet som kräktes peppar peppar. Kram
malinsgrejor.blogg.se

Anna
2016-02-04 @ 08:56:01

Oj, har du redan börjat jobba. Jag genomgick en i-fuse i Ängelholm i tisdags och jag är helt sjukskriven tom 1/7, kanske kan jag få börja att jobba 50% efter det och jag jobbar som fritidspedagog och har inte alls lika tungt jobb. Men va skönt att det fungerar att jobba för dig.
Jag har ingen större smärta och de drog ner morfinet redan första natten och jag känner redan en stor förbättring än innan operationen. Jag hoppas att min vänstra sida håller också även om jag vet att den är dålig också, men beslut om ev operation på den tas vid återbesök hos läkaren om sex veckor.

Ha det bra!!
Kram Anna

Svar: Vad bra att du känner mycket skillnad på så kort tid. Det är lovande :) Jag kände oxå ganska fort. Har förstått att det är ovanligt att man börjar jobba så mycket så tidigt och med tungt arbete. Jag ska känna av hur kroppen känner och inte ta ut mig. Sjukgymnastik har jag inte ens börjat med då det skulle li för mycket sa min sjukgymnast. Jag gör stretch aningar mest just nu. Fortsatt lycka till i läkningen Anna :)
malinsgrejor.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0