Ibland Ă€r det bra med kontakter 😃

KÀnner en som jobbar pÄ sjukhuset jag gÄr pÄ för den reumatiska sjukdom jag har (AS / bechterews)
bad henne kolla om hon kunde se om jag har nĂ„gon tid i januari det hade jag inte men var planerad toll februari. dock sĂ„ undrade hon hur det var och sĂ„ berĂ€ttade jag att jag har haft ont i bröstkorgen nĂ„gra mĂ„nader nu och det andra. SĂ„ hon kollade upp tiderna och vips hade jag en tid inom en vecka 😀 passar otroligt bra dĂ„ jag börjar jobba och helst vill slippa ta sĂ„nt dĂ„. 
 
Hoppas nu bara att man ska fÄ nÄgon hjÀlp med medicin. 
Vakanr varje morgon med en stelbröstkorg som vÀrker och knakar. Och under dagen blir det bÀttre, men kÀnns sju sÄklart och speciellt nÀr man bÀr nÄgot eller anstrÀnger sig med armarna. KÀnns som bröstet trycks ihop liksom. Och att nysa kan vara smÀrtsamt. vÀldigt konstigt nÀr man tÀnker pÄ det att man kan kÀnns sig stel men ÀndÄ som att det rör sig. 
 
KĂ€nner att jag inte behöver Ă€ta smĂ€rtstillande för bĂ€ckenet 😀 fĂ„r inte alls ont som förr och lĂ€ndryggssmĂ€rtan Ă€r Borta! innaN vaknade jag pĂ„ morgonen och kĂ€nde direkt att jag mĂ„ste ha tex tradolan för att fixa förmiddagen. SĂ„ det Ă€r mycket bra tecken pĂ„ att det faktiskt Ă€r SI-leden som stĂ€llt till det för mig. 
Har ju Ă€ven blivit av med vĂ€rken nĂ€r man sitter och stĂ„r och gĂ„r 😀😀😀 
 
synd bara att ASen stÀller till det pÄ andra stÀllen! 
 
Kram sÄ lÀnge!
 
Sara A
2016-01-21 @ 20:11:13

Hur gÄr det nu för dig? KÀnns det bÀttre efter op? Jag har samma sjukdom

Svar: Hej!Det kÀnns mycket bra :) Har ju opererat vÀnster sida men kÀnner av den högra lite nÀr man stÄtt lÀnge. Men det Àr inte alls samma vÀrk och inte alls sÄ intensiv sÄ jag tror jag kan vÀnta med att operera höger sida :)
malinsgrejor.blogg.se
Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bÀcken med förÀndringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, kÀnslor och allt. Livet!

RSS 2.0