Bra början på nya året

Ska vikariera i ett skolkök i 2 månader :) Börjar innan min sjukskriving gåt ut, men tror det komer gå bra då det endast handlar om en vecka innan :)
Ärligt talat så skiter jag i om det gör lite ont, är trött på att vara hemma. Vill göra någpt, rör på mig och träffa folk :)
Och så länge det inte är farligt för kroppen så är det ok att ha lite ont. Tror inte si-leden kommer klaga och gör den det år jag ta det då.
 
Däremot har jag haft ont i bröstbenet sedan jag opererades och i neckelbenen. Skulle få en kallelse med posten till reuma nu i januari för att disskutera läget och mediciner då jag för tillfället endast går på alvedon och tradolan vid behov. Vilket tydligen inte är tillräkligt för då hade det inte värkt och knastrat i bröstet och nyckelbenen som jag även söt hjälp för tidigare...
Och mitt ena pekfinger vill aldrig ge med sig heller med senskideinflammationen.
 
Men bäckenet känns ju ok iaf :)
 
Skulle helst vilja slippa dessa besök hos läkare. Men jag börja bli rädd för förbeningar i bröstet nu när det inte går över. Det är det jag tycker är mest skrämmande med denna reumatiska sjukdom att ben växer in och över leder i kroppen vilket kan påverka andningsförmåga, stelhet i ryggen till värk, trötthet och annat som jag säkert glömt. Lika bra det ;)
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0