Idag har jag haft ont

Faktiskt så har jag ont idag. vet inte om det är en lite förkylning som ställer till det eller om det vart för mycket i helgen, med kalas och städning.
Men inte alls så ont som jag fick förr. Konstig känsla detta. Förr visste jag att jaha nu kommer det bara göra ondare och ondare. Smärtan blev förr liksom så intensiv upp i ländryggen att jag fick  smått fick panik och var tvungen att ta typ tradolan. Nu har jag inte alls denna värk. Känner av värk ovan ländryggen och vilar jag en stund så försvinner den. 
Idag har jag ont i i si-leden och ned vid svanskotan. Vet inte om det är muskulärt eller om det är själva leden. För när jag trycker och masserar försvinner det för en stund.
Vet oxå att jag kan få ont i si.leden även fast jag opererat den. Då jag pratat med en annan som stelopererat med samma reumatiska sjukdom. Hon sa att värken kommer vara mycket bättre, men ibland får man ont i och med sjukdomen. Men det kommer aldrig bli så dåligt osm innan. Och hittills har det stämt :)
 
Har oxå fösökt vara utan tradolan på morgonen och det har funkat fint. Har mest tagit den pga värk i bröst och nyckelben som ändå gör ont, men håller sig i ok läge pga att jag äter orudis som är en antiinflammatorisk medicin.
Är dock fortfarande stel i fötter på morgonen och kväll och i bröstet så jag vet inte om det riktigt funkar, men lite bättre har det blivit iaf. 
 
Jobbar på 75% fortfarande och ska ju träffa DR om 2 veckor och se vad han säger. Har inte börjat träna än, men känner att jag vill, men idag vete fasiken om det had varit bra. Tänker känna efter denna vecka och se hur det artar sig.
 
Hoppas ni har det bra alla :)
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0