Halloj!

svårt att hinna med allt nu för tiden. Eller så glömmer jag en del 😀 
jobbar fortfarande 75% och känner att det är bra. 
Mar börjat träna och det går framåt. Får dock tänka mig för vilka övningar jag gör. Dem som belastar ländryggen tex. Och benpress.
men inte så konstigt när man varit invalid och kroppen tror man haft benbrott i ryggen. Jo det är så kroppen reagerar på att man blir borrad i korsryggen och får skruvar igenom si-leden. Så skum känsla att man gjort denna operation. 
 
Som läget ser ut idag äter jag 0/noll/inga painkillers. Inga antiinflammatorusla heller. Antiinflammarktiska vill jag äta då jag ha ont i bröstbenet, nyckelben å lite här och var, men det kan hindra läkningen av steloperationen så jag håller upp med dem några månader. 
 
jag mår så mycket bättre i ryggen. Jag har ju aldrig gått in i detta och haft tanken att blir helt smärtfri, för jag har fortfarande besvär från andra si-leden bla. Och annat pga av reumatisk problematik. 
Dock så har jag blivit av med den ständiga värken dygnet runt som när man satt eller stod. Helt borta! Och endast detta är ett stort plus. 
och jag tror jag kommer bli ännu bättre. När jag tränat känner jg av den opererade sidan. och ibland gör ärret ont eller nerverna i området. 
och det tar tid. Det gör det och inget konstigt med det. 
 
I dagsläget är ryggen under kontroll och jag hoppas att högra sidan ska hålla sig lugn men om den börjar göra mer ont, eller om värken kommer tillbaka när jag sitter å står då vet jag att denna operation kan hjälpa. 
 
kram så länge dags att börja tänka på sängen för mig 💤💤
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0