Blev visst ett sommaruppehåll i bloggen :)

Hej alla!
 
Hoppas ni haft en bra sommar!
 
Mitt bävken har varit helt ok. Mest framfogen pubis vad den nu heter symphysen som krånglat. 
Har även ont i bröstet och måste ta mig i kragen och kolla upp det.. Annars är det jämna plågor här å där ;) Har som sagt typ gett upp att bli helt smärtfri... Men må bra ska jag göra ändå :)
 
Har inte tränat eller gjort mycket för å hålla igång kroppen så man får väl lite skylla sig själv att man har mer ont här å var. 
 
Annars så har det varit kanon med bra väder och för mycket gott :) 
 
Kram så länge!
Anna
2016-09-08 @ 10:51:44

Hej! Jag opererade min högra bäckenled i februari och sedan den vänstra i juli. Jag har fortfarande ont i vänstern och klarar inte att gå utan kryckorna fast att det är 8,5vecka sedan jag gjorde operationen. Men enligt läkaren så är det muskelärt det sitter så jag stretchar piriformismuskeln nu.
Det måste kännas underbart att vara så bra och kunna jobba utan att det gör ont. Själv känns det oerhört långt bort att jag ska klara av att jobba. Men jag är sjukskriven till 1/12 och både läkaren och sjukgymnasten har sagt att det kommer att ta tid innan jag blir bra.
Har du aldrig haft problem med krampande och tajta muskler?
Hälsningar Anna

Svar: Jag hade oxå ont efter 8,5 veckor, men det var inte så så att jag inte kunde gå och göra saker. fick dock tänka mig för så jag inte gjorde allt för tunga saker. även när jag började jobba efter 12 veckor fick jag bakslag när jag inte tänkte på vad jag gjorde. Man får ta det långsamt. Nu har det ju gått snart herregud ett år sedan jag stelopererades. Och jag kan känna av det ibland men det är inte så farligt och det går över rätt snabbt. Jag tycker inte att 8,5 veckor är så lång tid. Håll ut och r´ta det sakta men säkert :)
malinsgrejor.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0