Ont 😱

Har ont överallt typ.
Är lite förkyld. Liksom sĂ„ lite sĂ„ man knappt mĂ€rker det. Undrar om det har med saken att göra. 
 
KÀnner mig stelare. BÀckenet krÄnglade igÄr och jag fick ont i huvet, illamÄende och en enorm trötthet. Idag hoppas jag slipa illamÄende och trötthet. RÀcker med att ha ont i kroppen. MÄste ringa reuma oxÄ. Har gjort det 2 ggr men sÄklart Àr alla tfntider slut dÄ. 
 
Har inflammation i nyckelbenet eller ja nÄgon led dÀr. Hugger och knastrar. Knastrar har det gjort i flera Är men nu Àr det svullet oxÄ. Blev vÀrre nÀr jag jobbade. SÄ jag tror jag mÄste ta tag i det nu.... 
 
Usch jag vill inte ha med vÄrden att göra. Jag vill vara frisk och slippa Àta mediciner. Orka jobba pÄ och va som vanligt.
 
har mĂ„tt vĂ€ldigt bra nĂ€r jag jobbade heltid. Rörde mig ganska mycket varje dag. Var lite trött och hade lite mer ont i vissa leder men inget som jag inte kunde hantera. SĂ„ Ă€r man hemma en dag och dĂ„ kommer vĂ€rken 😞 eller ja den har jag ju Ă€ndĂ„ men blir vĂ€rre. 
 
Äh jag kommer aldrig bli frisk! Snacka om frustrerande att ha en kronisk sjukdom. Man kan försöka leva sÄ bra som möjligt Àta mediciner och gilla lÀget, men man vet aldrig nÀr man kommer mÄ sÀmre eller bÀttre. Och man kan inte styra över nÄgot. Kontrollen man vill ha finns inte. 
 
Mmm just nu Àr man lite lÄg.
 
ingen vill vara sjuk. Och vill man det sĂ„ Ă€r man fan inte frisk nĂ„gonstans 😉 
 
hoppas ni har en bÀttre dag! Kram sÄ lÀnge! 
Sara
2015-09-02 @ 08:47:12
URL: http://ryggresan.bloggplatsen.se

HÄller med dig... Àr sÄ jobbigt att inte ha kontroll, man vet aldrig nÀr man kommer ha en bÀttre/sÀmre dag. OcksÄ sÄÄÄ trött pÄ all kontakt med sjukhus mm...... BlÀ!
Kram!
Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bÀcken med förÀndringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, kÀnslor och allt. Livet!

RSS 2.0