Ny dag nya tag :)

Märker att jag nog gör saker jag inte får...
Typ i sängen när man ska kliva upp så blir det ibland att jag typ halv ålar/kryper baklänges. Det tar nog mycket på si-lederna så det får jag sluta med.
Man ska ju gå så lite som möjligt. Men det är möjligt att gå. Inga problem för mig och det är farligt.
Läkarn sa du kan lite i köket och till toan. Korta sträckor. Men resten av tiden med kryckor el rullo. Vårt hus är på nederplan ca 130 kv. Det blir nog för mycket att gå bara i köket.
Trappen får man gå i med stöd. Jag brukar ta hjälp av kryckorna. Min bästa vän är rullstolen just nu.
En del vägrar rullstol men jag tycker den hjälper jättemycket. Jag bryr mig faktiskt inte om folk kollar eller tror saker om mig. Jag tänker oftast att så kan jag oxå reagera. Helt normalt.
Nu ska jag försöka komma på något sätt att dammsuga. Koppla på dammsugarn på rullstolen på något sätt tänkte jag om det är möjligt haha. Annars får det va.
 
Igår somnade jag till igen i soffan och missade lunch och mediciner. Tyckte mig ha ondare på eftermiddagen än vad jag haft innan. Men så skönt att sova. Helt sjukt vad skönt det är. Händer inte så mycket här och det är väl så det ska vara.
 
Kram så länge!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0