Mediciner och plåster

Känner att jag kan trappa ner på morfinet. Har tagit bort eftermiddagsmorfinet det snabbverkandet.
 
Igår glömde jag ta vid lunch och då var klockan ganska sent så jag tänkte att jag kan ju skicka och vänta till kvällen.
Men då börjar nacken värka så typiskt. Tog 2 alvedon.. Nacken skrattade åt mig typ. Tog en morfin och nacken var besegrad. Men så tråkigt. Ska inte hålla på och blanda in andra mediciner när jag äter morfin heller så det fick bli en morfintablett så tog jag ingen till kvällen bara en långtidsverkandemorfin.
Gick hur bra som helst under natten. Trodde nästan jag var färdigläkt ;)
 
Min dröm är att slippa mediciner, men dem är en räddare i nöden när man har ont. Jag måste försöka komma till ro med/accepter att livet kommer se ut såhär med mediciner. Mot värk, inflammationer osv. Acceptera att man har en sjukdom. Inte bli sjukdomen bara ha den.
 
Idag står inte mycket på schemat. Och så ska det vara. Bara vila och ta det lugnt.
Ska ju ta bort plåstret på mån, men det hade lossnat så jag tvättade, tittade hur det såg ut: jättefint! ingen rodnad, inge gegg, inget blod eller så. Satte på ett nytt likadant jag hade hemma som var sterilt.
Det har bildat ett ärr som man knappt ser. Ärret kanske är 7 cm långt. det sitter inte precis över si-leden utan kanske 15 cm från si-leden mot höften på mig ca 10 cm fr höften. S
ka ringa och berätta att jag bytt själv och se vad de säger. Kram så länge!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0