ont i halsen :( och höftprolem

Vaknade med täppt näsa, men det är inget ovanligt för mig. Men så hade jag sån där värk i nacken som liksom kommer vid förkylningar. Det gick bort och efter lunch kom hals ontet. 
Hoppas det går över fort. Är det någpt jag inte gillar så är det just när man får ont i halsen och hosta.
 
Min höft har börjat krångla... Glömde skriva det i tidigare inlägg. 
På natten när jag sover eller försöker sova... Så känns det som höften hoppar ut led. Skitont.
När jag ska vända mig om eller sträcker ut benet. Är på min oopererade sida.
Eller om det är senor/muskelfästen som hoppar över leden?
Vete fasiken vad det är.
Är lite öm, men det brukar jag vara där.
Men nu kom jag på att för kanske 10 år sen hade jag en period när jag knappt kunde sätta på mig skorna för det gjorde ont och hoppade runt den höften. Men aldrig när jag sov.
Någon som vet vad detta kan vara?
Idag när jag hoppade lite på kryckorna gjorde det lite ont i höften.
Svårt att jämföra höfterna nu också då den ena sidan är opererad och inte i funktion så mycket ;) och den andra tar ju mer belastning nu. 
 
Hoppas det inte blir värre för då blir jag ju verkligen låst till rullstol. Och jag drar mig ju för att ringa och kolla upp saker... 
 
Kram så länge!!
 
Majsan
2015-11-11 @ 21:13:30

Hej, jag har läst om vissa andra som också får höftproblem i samband med ifuse. De går ju in genom höften när de skruvar fast bäckenet. Kolla ifuse sidan på Facebook där folk som gjort op skriver om sina problem.. Vissa skriver om bursit. Du kan ju googla på det. Kram och hoppas på god läkning!!

Svar: Ska kolla in den sidan. Jag har dock inte problem med den opererade sidan. De går igenom höftbenet men inte nere vid höftleden. Ingången är ca 10 cm högre upp än höftkulan och liksom lite snett ovanför. Är det muskler och sånt som får problem då runt området eller menar de själva höftleden? ska ha koll på detta :)
malinsgrejor.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0