Nu går jag!

Orkade aldrig åka in till sjukhuset igår då jag har en bihåleinflammation som hållt på i 2 veckor. Så jag ringde och pratade med sjukgymnasten istället och bokade ett nytt möte nästa vecka.  
 
Frågade lite om läget och nu får jag gå och bära, dammsuga osv. Men jag ska ta det lugnt och succesivt. Kanske inte dammsuga hela huset på engån utan börja med 2 rum osv. 
 
Var och lämnade tillbaka rullstolen idag och det gick väldigt bra. Känner att jag blir fort trött i musklerna och i ryggen så nu är det dags att bygga upp lite muskler sakta och säkert. 
Smärtan och värken den var helt ok. Känner inte mycket av den när jag går utan det är mer när jag sitter och då är den inte heller så farlig. 
 
Har kontakt med en via en grupp som oxå gjort denna operationen som även hon har ankyolserande sponydlit som sa att jag kommer att ha ont från och till pga av sjukdomen, men inte alls så som tidigare. och denna läkningsprocess tar ett tag. Benet ska växa och nerver, muskler ska bli funka. Så det är helt normalt att ha ont i si-leden- Men det ska gå över :) Kankse inte inom någon månad men det blir bättre och bättre och det har jag ju kännt speciellt när jag böjer mig så har det blivit bättre och jag som inte ens kunde få upp benet när jag skulle sätta på strumpan de första veckorna kan ju göra det utan problem nu :)
 
Kände mig inte alls ostabil när jag gick. Eller när jag vände mig om eller bara roterade ryggen lite för att kolla in någpt åt sidan. Funkade fint, men jag var lite rädd att det skulle göra ont, men det gjorde det inte :) Så nu ska jag alltså ändå ta det lugnt men göra saker :) Det blir en pröving att bara dammsuga 2 rum haha. Jag vill köra på hela huset jue.. 
 
Hoppa ni har det bra! Kram kramNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0