Majsan :) & Trött i ländryggen fast lite högre upp är jag

Hur gick det i tisdags? mejla mig på siledvark@hotmail.com om du vill Majsan :)
 
Börjar känna att jag behöver röra på mig.
Känns som muskler och nerver börjar skrika. De känns trötta och liksom lite restless. 
Och jag börjar bli trött på kryckorna och rullstolen. HAr till och med börjat glömma att använda dem. Inte bra. Men det måste tyda på att jag mår ganska bra va? :) Visst gör det ont i SI-leden det ska jag inte säga att det inte gör för det gör det. Mest när jag böjer mig och så är det en värk där som ibland är värre och ibland helt borta. 
Värken jag hade innan var mer molande och intensiv. Svårt att förklara. 
 
Nä nu vill jag känna mig stark och börja kunna göra saker själv. som att bära och fixa och dona. Tänkte på allt jag skulle göra när jag får. Men så kom jag att tänka på att mycket av allt det där som jag vill göra har jag skjutit upp ett tag för det varot så tråkigt hahah så det är inte säkert att jag gör det ändå ;)
 
Sen så behöver jag röra på mig för jag har gått upp 3 kg. Inte så mycket, men jag har redan lite vikt som jag vill bli av med. Inte för att jag är den som bryr mig på det sättet att jag mår dåligt av lite stor mage osv, utan jag vill bara känna mig stark och smidig :) Ibland tänker jag att om jag hade varit en som brydde sig om att det är lite hängigt eller putigt här och där så vore det nog lättare att ta tag i träning och vikt. 
 
En sak att tänka på är också hållningen. Den kan förändras eller kan behövas förändras efter en operation för att man ska må bra. Tänker att det kommer nog när man börjar gå och känna av mer hur kroppen mår.
 
Ha en trevlig helg alla!
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0