Längtar tills man får röra mer på sig :)

Det trodde jag aldrig jag skulle säga ;) Jag är ingen träningsfanatiker, men bara att man är begränsad i vardagen är jobigt. och det har det ju varit ett tag inna operationen oxå så jag ser fram emot att börja gå, röra på mig och se hur det känns i ryggen. 
 
Vet inte hur länge det tar för att benet ska växa in i skruvarna. eller runt skruvarna ska man väl säga. Antar att det är så länge som jag är sjukskriven ungefär. Mycket info har man tappat på vägen, men imorgon ska jag träffa sjukgymnasten på st:göran och höra lite vad som händer i leden och vad jag får göra nu. 
 
Jag känner mig mycket bättre och glömmer kryckorna ibland utan att tänka på att jag opererat mig när jag går. Jag har mest ont när jag sitter och blir trött i ländryggen. Men jag hoppas det går över mer och mer när jag rör mig mer. har ju lite muskler att aktivera nu efter en månad av vila :)
 
Äter bara alvedon nu. Skulle kunna äta något annat oxå, men vill veta hur det känns och kunna följa utveckligen i detta smärtmässigt så bra som möjligt.
 
Kram så länge! 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0