Jo nu är man förkyld! och höften igen

Typiskt, men tur man ändå inte får göra något. Nacken värker, snorig och tjock i halsen.
 
Höften jag har problem med är alltså inte på den sidan jag stelopererat si-leden.
Denna höft har jag haft problem med förr oxå. Så jag tror inte att det har ett samband. 
Dock så upplyste en läsare mig om att man kan få problem med höft vid en sån här operation.
Jag har aldrig hört det och ingen som har varit inblandad i operationen har sagt något heller och än så länge känner jag inget i min höft på den sidan, men ska vara uppmärksam på detta. 
Det jag rent spontant tänker på är att man kan få problem då man går in genom höftbenet alltså inte själva höftleden där kulan sitter, utan ca 10 cm ovanför kulan att man har ju mycket muskler/nerver och sånt i det området. Jag var/är rejält öm runt det området än.
Har följt 3 andra som gjort denna operation i sverige och ingen av dem har berättat om höftptoblem så jag hoppas att det är ovanligt :)
 
Si-leden gör fortfarande ont, men inte lika intensivt och värst är när jag böjer mig, men dt har blivit bttre oxå tycker jag. Det gör ont när man går med kryckorna, men efter ett tag tycker jag det går över. 
 
Eftersom jag även har ankolyserande spondylit går mycket av värken bort när jag rör mig, jag måste dock vara försiktigt med hur mycket och hur tungt det blir för det triggar igång inflammationer
 
 
Kram så länge!
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0