Önskar

jag kunde säga att jag mår toppen. Men det gör jag inte. Har fortfarande ont i länd och bäcken. 
Klippte på ett äppelträd i söndags och bröstryggen är stelare och det känns som ytterligare eller att förkylningen jag haft ett tag ska blir värre. Borde vila mer, sova mer känner jag, men så har jag kommit in i en period då jag ligger och kollar på tv alldeles för länge. För länge för att min kropp ska må bra. Är inte så sent egentligen typ 23.00 men jag har ett oerhört behov av sömn. Ca 8 timmars sömn är för lite för mig. Minst 9.00 timmar eller mer behöver jag. Helst 10-12timmar. 
 
Väntar bara på att Humiran ska ge effekt... Läste att en tredjedel blir så gott som symptomfria, en tredjedel blir hjälpta mycket och en tredjedel får ingen effekt alls.
 
Är sjukt trött på denna sjukdom. Tröttheten, illamåendet, värken och det som tillkommer dåligt minne, orkeslös, känns som man är depremerad i kroppen typ. 
 
Borde ta tag i träning, men är ju förkyld hela tiden :( 
 
Längtar efter varmare väder och mindre förkylningar. Sommarn är bäst för min kropp & knopp :)
 
Så vill jag ha ett jobb som funkar för mig. Känner ett stort agg mot denna sjukdom som hindrar mig. Kan tänka mig att utbilda mig till något annat, men det som behövs är typ förskolepersonal, undersköterskor osv och det tror jag inte att min kropp pallar. Eller jag vet det. Ibland måste man va realist även om det är skittråkigt. 
Tips på jobb som kan passa en? 
 
Snart är det dags för besök hos reumaläkarn och vet inte riktigt vad man ska ta upp. Jag undrar mest vad man kan få för hjälp förutom mediciner. Funderingar på steloperation har jag oxå. Är väldigt fel inne i bäckenet. känns som någon sen dras åt och hamnar fel dagligen. Vill känna mig stark. Känns som all kraft går åt till att hålla bäckenet under kontroll så när jag tx vill göra något som belastar bäcken å ben så orkar jag inte. Önskar att jag kunde springa utan att det känns som bäcken och ljumskar ska haverera. Mina barn börjar bli mer och mer aktiva och jag vill så gäran hänga med i deras tempo. Cykla och å orka och slippa få mer ont. Eller sk aman acceptera att man förmoligen inte kommer kunna göra det?
 
Många tankar och känslor...
 
Hoppas ni har det OK! 
Sara
2015-03-11 @ 17:45:04
URL: http://ryggresan.bloggplatsen.se

Usch va tufft det är med denna värk! Förstår precis hur du känner dig. Hoppas din medicin börjar hjälpa dig snart.
Det där med jobb är svårt... Funderar jag jättemycket på. Jag har jobbar ju på förskola och är väldigt tveksam till om det kommer funka. Ska nog försöka jobba 25% om några veckor. Jag är undersköterska också men det är ju inte bättre.
Det allra värsta med detta är barnen, att man inte orkar ordentligt, det är så knäckande! Önskar så att jag kunde ta en cykeltur med min fem-åring som har lärt sig cykla själv, men vet att jag får jätteont sen. Så himla tråkigt :( Svårt att acceptera.
Kram!


Svar: Ja knäckande är det :( Hoppas värmen gör en piggare och gladde och ger mer kraft till annat :)
malinsgrejor.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0