Ingen bra period alltså. Skov kallas det för.

H-vetes bäcken och allt! Ursäkta men jag börjar bli så trött på denna kropp!
Men jag är glad för allt annat i livet! Det ena utesluter inte det andra! Och tur är nog det.
 
Suck alltså. Jobbade heldag igår och fick så jäkla ont i axlarna och nacke. det har jag aldrig fått tidigare. Bäckenet reagerade oxå. med att hugga över si-leden ut i höftkammen. Knät är sämre med.
 
Mina mornar är hemska just nu. Ligger i sängen och känner hur si-lederna värker, så tänker jag på att jag måste gå upp oxå. tänk om det går över om jag bara kunde ligga kvar någon time till. Det blir ju inte bättre det vet jag men såna tankar dyker upp ändå. Och när jag går upp är fötterna stela sch värker, går som en pingvin ungefär, ta sig ner för trappen är oxå en prövning, stela fötter ett bäcken som smärtar, håller i mig på var sida i ledstångerna och tar ett steg i taget. Ser nog ut som en gamal tant ungefär. Ibland får jag även bära på yngsta sonen, fattar inte hur jag klarar det men det går. Sen ska man hjälpa barnen med kläder och fixa frukost, sittande och stående känns som döden för ländryggen på morgonen speciellt. Sen när värktabletterna börjar ge effekt blir det ju bättre under dagen. Men värken är kvar, den är fan alltid där. 
 
Ursäkta svordommar i detta inlägg. 
 
Sen när man mår bättre så förtränger man sånt här. Men jag har ju inga problem att gå i trappen, kanske att jag håller i mig och stödjer mig med en hand på stången, men annars så går det ju bra å inte så mycket värk...
Inte så bra att gå till läkarn i såna perioder ;) Man förskönar och förnekar sin situation rätt rejält. i alla fall jag. 
 
Kroppen är otrolig och hjärnan oxå. Tänk vad mycket man klarar trots motgångar i alla dess former. 
 
Kram så länge alla!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0