Hoppa hopprep

Jag har aldirg haft några problem med att hoppa- Det enda som hänt är att jag fått ont efteråt typ dagen efter i si-lederna. Och då kan man ju vila så gott det går.... 
 
Men nu så får jag så jäkla ont i bäckenfogen i fram pubis något heter den. Och ljumskarna. Så tråkigt när man får såna här bakslag. Provade två gånger för jag kände men vad fan nu är jag bara larvig så ont gjorde det inte, men det gjorde det och nu har jag värk i den fogen speciellt när jag sitter. Känns som när man gravid i slutet och det bara tryckte nedåt.
 
Så nu är frågan ska jag orka ringa läkarn om detta eller vänta å se om det blir bättre. Ska till reuma näta vecka.
 
Har även fått mer å mer problem med ett knä. det hoppar där inne och värker upp i låret. Tror kanske att det kan vara senskideinflammation som jag oxå har i händerna. Nä den här kärringen är inget å hänga i granen kroppsmässigt ;)
 
Men jag kämpar på. Flisade en massa grenar igår i vår flismaskin. Man liksom trycker ner grenar i den så kommer det ut flis. Man får både ont i händer, rygg och knä och svettigt vart det och bäckenvärk men vad ska man göra, man kan ju inte bara sluta leva.
 
Så länge värken inte blir för mycket så brukar jag köra på och ibland kör jag på för mycket och då kommer det bakslag. det får man nog lära sig att leva med tyvärr. Det som är svårt att lära sig att leva med är när ens begränsingar påverkar resten av familjen :(
 
Hur har ni det med värken? Blir den bättre nu när solen tittar fram? Än så länge är min inte bättre. Och humiran kan ta över 3 månader inna den hjälper har jag fått reda på... Dne som väntar på något gott...! Frustrerande!
 
Kram så länge alla!
Sara
2015-03-17 @ 22:26:53
URL: http://ryggresan.bloggplatsen.se

Håller helt med dig där, det värsta är när familjen blir drabbad, för att man inte orkar och har ont :(
Vad duktig du är som kämpar på så!
Kram!

Svar: Tackar :) Men det går inte fort om man säger så. Man får ta det i lugn takt och se hur det går med allt liksom.. Lite tråkigt men man har inte så mycket val..
malinsgrejor.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0