Ingen bra period alltså. Skov kallas det för.

H-vetes bäcken och allt! Ursäkta men jag börjar bli så trött på denna kropp!
Men jag är glad för allt annat i livet! Det ena utesluter inte det andra! Och tur är nog det.
 
Suck alltså. Jobbade heldag igår och fick så jäkla ont i axlarna och nacke. det har jag aldrig fått tidigare. Bäckenet reagerade oxå. med att hugga över si-leden ut i höftkammen. Knät är sämre med.
 
Mina mornar är hemska just nu. Ligger i sängen och känner hur si-lederna värker, så tänker jag på att jag måste gå upp oxå. tänk om det går över om jag bara kunde ligga kvar någon time till. Det blir ju inte bättre det vet jag men såna tankar dyker upp ändå. Och när jag går upp är fötterna stela sch värker, går som en pingvin ungefär, ta sig ner för trappen är oxå en prövning, stela fötter ett bäcken som smärtar, håller i mig på var sida i ledstångerna och tar ett steg i taget. Ser nog ut som en gamal tant ungefär. Ibland får jag även bära på yngsta sonen, fattar inte hur jag klarar det men det går. Sen ska man hjälpa barnen med kläder och fixa frukost, sittande och stående känns som döden för ländryggen på morgonen speciellt. Sen när värktabletterna börjar ge effekt blir det ju bättre under dagen. Men värken är kvar, den är fan alltid där. 
 
Ursäkta svordommar i detta inlägg. 
 
Sen när man mår bättre så förtränger man sånt här. Men jag har ju inga problem att gå i trappen, kanske att jag håller i mig och stödjer mig med en hand på stången, men annars så går det ju bra å inte så mycket värk...
Inte så bra att gå till läkarn i såna perioder ;) Man förskönar och förnekar sin situation rätt rejält. i alla fall jag. 
 
Kroppen är otrolig och hjärnan oxå. Tänk vad mycket man klarar trots motgångar i alla dess former. 
 
Kram så länge alla!
 
 

Hoppa hopprep

Jag har aldirg haft några problem med att hoppa- Det enda som hänt är att jag fått ont efteråt typ dagen efter i si-lederna. Och då kan man ju vila så gott det går.... 
 
Men nu så får jag så jäkla ont i bäckenfogen i fram pubis något heter den. Och ljumskarna. Så tråkigt när man får såna här bakslag. Provade två gånger för jag kände men vad fan nu är jag bara larvig så ont gjorde det inte, men det gjorde det och nu har jag värk i den fogen speciellt när jag sitter. Känns som när man gravid i slutet och det bara tryckte nedåt.
 
Så nu är frågan ska jag orka ringa läkarn om detta eller vänta å se om det blir bättre. Ska till reuma näta vecka.
 
Har även fått mer å mer problem med ett knä. det hoppar där inne och värker upp i låret. Tror kanske att det kan vara senskideinflammation som jag oxå har i händerna. Nä den här kärringen är inget å hänga i granen kroppsmässigt ;)
 
Men jag kämpar på. Flisade en massa grenar igår i vår flismaskin. Man liksom trycker ner grenar i den så kommer det ut flis. Man får både ont i händer, rygg och knä och svettigt vart det och bäckenvärk men vad ska man göra, man kan ju inte bara sluta leva.
 
Så länge värken inte blir för mycket så brukar jag köra på och ibland kör jag på för mycket och då kommer det bakslag. det får man nog lära sig att leva med tyvärr. Det som är svårt att lära sig att leva med är när ens begränsingar påverkar resten av familjen :(
 
Hur har ni det med värken? Blir den bättre nu när solen tittar fram? Än så länge är min inte bättre. Och humiran kan ta över 3 månader inna den hjälper har jag fått reda på... Dne som väntar på något gott...! Frustrerande!
 
Kram så länge alla!

Lite jobb :)

När man pratar om trollen så ringde posten igår och frågade om jag vill jobba from 1/4 varje dag samma schema fram till sommarn och sedan annan tid.
Är jätteglad även om jag får ut typ samma peng på a-kassan.
För det är inget roligt att vara hemma, man känner sig inte bra, som en belastning. Och har man ont och inte orkar göra allt så blir det ännu värre med samvetet. Man vill kunan röja av hela huset på en kvart ... typ haha.
 
Så nu får vi se hur det går för jag känner mig ju sämre. Men jag brukar klara det och faktiskt må helt ok när jag jobbar där. 
 
Hoppas att ni har dte bra!

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0