Korstisonspruta

Hej hopp!
 
Läkarn ingde upp för ett tag sedan då jag börhjat med orudis. För att kolla hur den funkar då. Är fortfrande stel i fötterna, men tycker att stelheten i skuldror, axlar jag överdelen på ryggen känns mindre stel. 
Men så frågade jag om det inte gick att göra något åt dessa senskideinflammationer i händerna. och nu ska jag dit för kortisonspruta i Juli. Börjar känna att mina händer tappar mer och mer kraft. Fingarna och nu handlederna :( 
 
Har fått ordentliga problem med sittknölarna och muskelna som går ned från dem. Ena svullnar upp och känns som trodde jag träningsvärk, men det var det ju inte. 
 
Jäkla skitsjukdom man har. Inte fan blir det bättre. Hoppas värmen kommer snart så kanske det blir bättre. 
 
Jo en positiv sak är att enligt läkarn så verkar jag inte ha någon aktiv inflammation i si-lederna, men då tittade iofs hon på röntgenbilderna som jag gjorde sist för ett år sedan. Dock såg man tydligt att jag haft infalmmationer. Men nog om det bara för det åker jag väl på det snart... 
 
Hoppas ni har det bra! Kram så länge!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0