Semsetertider

Jo jag lever ;)
 
Och det har man ju kännt oxå vill jag lova. 
Och är ganska trött på det :( Gå i skogen och framfogen i bäckenet hugger och smärtar.
Klippa/såga grenar och händer hugger av smärta.
Ont i hela böstet upp till halsen. 
Bär jag tugnt så får jag ont i armbågarna direkt. 
Och detta illamående. trodde jag var på smällen ett tag. Mådde illa i en vecka. sen har det kommit och gått någågon dag. 
 
Och så det gamla vanliga man alltid har. 
 
Träffade reumaläkarn inna semestern och humira hjälpte ju inte och det verkar inte som hon kommer på/vill ge någon anna lösning? Säger att jag har mest problem medmina senor/muskelfästen finns det något som hjälper mer mot detta? Inget svar. Hallå! Känns ju tröstlöst. Samma visa varje gång när man ska säga vilka mediciner man äter.
Jo och sist så berättade jag att i perioder äter jag 3 st tradolan om dagen. det har jag haft utskrivet i flera år. Måste äta det speciellt när jag jobbar mer. nu under semestern har det blivit 1 på morgonen. Just för jag har som ondast då och måste palla med allt annat i livet som barnen och allt runtomkring. Vissa dagar ingen alls osv. 
Så såg jag på tablettpaketet att läkarn sänkt till 2 st om dagen. Såg det för min sambo hämtade ut och valde den andra sorten som är likvärdig så det var en annan låda så då kollade jag så det blev rätt tabletter såklart. Blev bestört att läkarn bara sänker utan att ens säga något. Är det ok? Nu har jag ju inga problem med 2 om dagen nu när man är hemma, men borde hon inte att pratat med mig om det? Nåja förtroendet för läkanrna är ju redan dåligt i min vårdsväng så det är väl därför jag reagerar som jag gör.
 
Ska ringa och prata med dem när jag har ork. Det är inte ok att må såhär och ine få några alternativ. 
 
Trots det så har sommarn varit helt ok. Trots regn och rusk. Man vänjer sig på något sätt med värken oxå. Men som sagt morgonen fram till efter lunch är värst. Och på semstern kan man ju ta det lugnare :) 
 
Idag ska jag till en arbetsterapeut! det var på tiden! 
 
Hoppas ni har det bra! 
 
 

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0