Idag ska kärringen ut på roligheter :)

Japp idag ska jag ut å äta med några tjejkompisar :)
Ska bli så roligt å bara snacka skit och ha trevligt. Äta gott & dricka gott.
 
Men. Alltid ett men haha. Min nacke håller på att göra mig tokig! Alltid är det något i min kropp som jäklas känns det som. Har varit så sedan undersökningarna hos reuma hussinge då dem mätte rörligheten i bla nacken. Inte ens tradolan tar bort värken. Då e dt jobbigt kan jag säga. Men man måste ju ha en nacke som bär upp huvet så jag får väl gilla läget ;)
 
SKa ha på mig mina nya träskostövlar. Dem är jättelätta, väger inget och jag tycker de har en skön ergonmisk känsla när man går med dem. Jag får alltid ont i fötterna av skor höga som låga mer eller mindre. Men dessa kan jag ha på några timmar utan att få ont. 
 
Sen så håller illamåendet på att göra mig tokig oxå. Skitjobbigt. Kräks aldrig,men skulle nog kunna göra det om det inte vore för att jag har fobi för att kräkas sedan jag var liten. Håller mig in i det längsta liksom. när jag var liten hade jag mina tricks för mig för att inte kräkas. istället för att gå krälade jag typ på golvet och hade mig haha.
Jag undrar om åksjuketabletter kan hjälpa? måste fråga nästa gång jag är på huudinge sjkh. 
 
Det här med bäckensmärtor är inte lätt heller. det enda jag kan säga utifrån mig själv så mådde jag mycket bättre när jag fick konstaterat att det var bäckenet och vad som var fel i bäckenet. En sten föll från mitt hjärta då. Det har liksom blivit lättare att ta sig genom vardagen. Att ha ont är ju självklart inge kul och man påminns ständigt om det när man sitter, står gör saker i största allmännhet, men det är underkontroll känns det som på något sätt. Jag vet vad det är och vad jag kan få för hjälp med steloperation och nu ska jag prova medicin och se om det hjälper först. 
 
Im on my way :) Och jag hoppas innerligt att ni som inte vad vad som är fel och vad ni kan få för hjälp än får veta det snart! Det är så jobbigt med oron man har. 
 
Trevlig hel g och massor av kramar till er alla!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0