Hej!

hoppas ni alla haft en bra jul och nyår!
 
vi har haft det toppen 😀 
 
åkte inte så mkt skidor. Var mest med yngsta sonen som tyckte det var för kallt. Kände oxå att orken tröt och bäckenet är alldeles för ostabilt. Snedsteg gör att min framfog ruckas och gör ont.
åkte lite i barnbacken. Knappliften var döden för mina lår/ljumskar. första gången grät jag när jag kom upp. Kändes som när jag får sån intensiv smärta som stråkat ner i låren. Fy farao. Som tur var så släppte det. 
 
Bilresan till fjällen var inte så rolig heller för bäcken och lår. Sitta stilla i flera timmar är inte skönt. Men det är vi nog några här som vet 😀 
 
 
Förutom värk och trötthet så har allt varit bra. Lite förkyld som vanlig bara. 
 
Idag står lite jobb på schemat och sedan är det helg! 
 
Trevlig helg alla!
 
Sara
2015-01-03 @ 22:51:45
URL: http://ryggresan.bloggplatsen.se

Vad modig du är som ens vågar prova att åka skidor och lift! Jag är nog för försiktig ibland, är så rädd att få ondare... Men livet blir ju rätt tråkigt... Vi nöjde oss med pulkabacken 200 m hemifrån :-) Men sonen var nöjd med det, han tyckte också det var för kallt och får lätt hosta av den kalla luften, så det blev lagom långa stunder för mig med.
Kram!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0