Diagnos

Det är lite svårt att acceptera ändå. Att man ska vara sjuk resten av livet.
Och något frustrerande! Det är verkligen  inget jag kan göra för att bli av med skiten.
Gilla läget och komma fram till vad som gör så att man mår så bra som möjligt i kroppen är det man får göra. 
 
På tis ska jag röntga lungorna och jag trodde det hade med tbc att göra men så var det inte. man ska tydligen bara titta hur det ser ut och så har man ju något att jämföra med senare om det skulle bli problem i det området. 
På fre är det återbesök ho reumaläkarn. En anna denna gång, men det gör inte så mycket. Håller på och skriver ner en del som jag kommit att fundera på. Alltid bra med en komihåg lista. Man ska bara koma ihåg att ta med den oxå :)
 
Annars så har det inte hänt så mycket här. Snöat som fasiken och jag har skottat lite. Tror inte det är farligt, trots värken jag får här och där. Än är jag inte dör iallfall ;)
 
Äntligen fredag oxå! Har inga planer vad jag vet/kommer ihåg. Ganska skönt å ha det så. Ja inte att inte komma ihåg utan att inte ha något inplanerat :) 
 
Ha det så bra så länge alla!
 

Hej alla! 😀

Tack för era bloggadresser! Har ännu inte hittat hur jag ska få in dem som länkar här... Men men den som ger sig 😉
 
Helgen har varit bra. Fixat och donat inne och ute. 
 
Idag så var äldsta sonen inte så pigg på dagis. Han ville nämligen vara ledig och va med mamma 😍 
Han är väldigt bestämd och envis den killen så jag fick lyfta in honom i bilen och det skulle jag inte gjort för då fick jag som hugg i musklerna runt bäckenet. Kändes lite som när man får nackspärr. men det är under kontroll och känns ändå ok. 
 
den här jävla nacken är jag så trött på nu. Funderar på att be om paraflex som funkade jättebra sist nacken strula. Är egentligen till för ryggskott, men funkade fint för min nacke då den är muskelavslappnande. 
 
hoppas ni alla har det bra! Kram så länge!
 
 
 

Idag ska kärringen ut på roligheter :)

Japp idag ska jag ut å äta med några tjejkompisar :)
Ska bli så roligt å bara snacka skit och ha trevligt. Äta gott & dricka gott.
 
Men. Alltid ett men haha. Min nacke håller på att göra mig tokig! Alltid är det något i min kropp som jäklas känns det som. Har varit så sedan undersökningarna hos reuma hussinge då dem mätte rörligheten i bla nacken. Inte ens tradolan tar bort värken. Då e dt jobbigt kan jag säga. Men man måste ju ha en nacke som bär upp huvet så jag får väl gilla läget ;)
 
SKa ha på mig mina nya träskostövlar. Dem är jättelätta, väger inget och jag tycker de har en skön ergonmisk känsla när man går med dem. Jag får alltid ont i fötterna av skor höga som låga mer eller mindre. Men dessa kan jag ha på några timmar utan att få ont. 
 
Sen så håller illamåendet på att göra mig tokig oxå. Skitjobbigt. Kräks aldrig,men skulle nog kunna göra det om det inte vore för att jag har fobi för att kräkas sedan jag var liten. Håller mig in i det längsta liksom. när jag var liten hade jag mina tricks för mig för att inte kräkas. istället för att gå krälade jag typ på golvet och hade mig haha.
Jag undrar om åksjuketabletter kan hjälpa? måste fråga nästa gång jag är på huudinge sjkh. 
 
Det här med bäckensmärtor är inte lätt heller. det enda jag kan säga utifrån mig själv så mådde jag mycket bättre när jag fick konstaterat att det var bäckenet och vad som var fel i bäckenet. En sten föll från mitt hjärta då. Det har liksom blivit lättare att ta sig genom vardagen. Att ha ont är ju självklart inge kul och man påminns ständigt om det när man sitter, står gör saker i största allmännhet, men det är underkontroll känns det som på något sätt. Jag vet vad det är och vad jag kan få för hjälp med steloperation och nu ska jag prova medicin och se om det hjälper först. 
 
Im on my way :) Och jag hoppas innerligt att ni som inte vad vad som är fel och vad ni kan få för hjälp än får veta det snart! Det är så jobbigt med oron man har. 
 
Trevlig hel g och massor av kramar till er alla!

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0