Sjukstuga här

Jag är förkyld med lite hosta. Äldsta sonen likaså men med feber och yngsta lite snorig, men är egentligen fit for dagis, men får va hemma med oss. Han kanske blir sjukare oxå. 
 
Tog nya medicinen i torsdags. Humira heter den och och är i sprutform som man sätter själv i mage/lår. Gick fint i magen, har ju lite extra fett där 😉 blev ett litet blåmärke, men det brukar jag få av sprutor. Nu återstår att se om man får något resultat och slipper biverkningar. Jag är inte så rädd för biverkningar. Är ju bara att sluta med medicinen om man inte tycker den funkar eller ger någont konstig biverkan.
 
typiskt att man blev förkyld. Ska ta 4-6 veckor innan man får resultat av medicinen. En del får fortare. Men jag räknar inte med det. Sån tur brukar inte jag ha. 
 
Sen när man börjar känna verkan kan man trappa ner på sina andra medciner och det ser jag så fram emot! 
 
Just nu är det jobbigast med nacken tycker jag. Inget hjälper. 
 
kram så länge
Elin
2015-02-03 @ 14:43:11

Hej! Jag blir så glad att höra att Du äntligen fått ett bra läkemedel mot din reumatism. Jag har oxå kört Humira och den hjälpte mig fint! Men var försiktigt med att ta Humira, som är ett biologiskt läkemedel, när du känner dig förkyld, eller sjuk i annat (än din reumatism så klart!) Humira är starka grejer och kan dra igång saker rejält! Om du är osäker när det är dags att ta, hör med din sköterska på reumatologen för att bedöma din dagsform. Ta hand om Dig, och nu är Du på väg mot ett friskare liv! Kram Elin
http://backenblogg.blogspot.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0