nackvärk igen :(

är så less på denna nackvärk. Känns som den borrar sig in i lederna, kotorna ja allt. :( 
 
Annars så har det varit som vanligt här. tog spruta nr 2 i fredags och hoppas att den ska värka snart. Är sjukt trött på värken. 
 
Är oxå sjukt trött. Somnar med barnen och går upp samtidigt. Inte mycket till liv med sambon just nu. Hoppas han står ut och förstår. 
 
Ja idag känns det lite som en neråt dag. Har fått mkt gjort trots värken, men känner mig inte nöjd ändå. 
 
Ja ibland har man såna dagar tyvärr. 
 
Nu ska jag ta ett litet bad och sen smörja nacken med voltarengel. Hoppas att det ska hjälpa någpt då jag redan tagit tabletter och vill ha de sita kvar till kvällen/natten. Planering planering ;)
 
Hoppas ni har haft en bättre dag alla! 
 
 
Sara
2015-02-23 @ 22:27:32
URL: http://ryggresan.bloggplatsen.se

Usch för denna värk :( Hoppas det har gett sig lite för dig i nacken. Tycker du voltarengel hjälper nåt? Jag har smort in det på höften några dar men jag tycker inte det har nån effekt. Har sån jävulsk värk i höger höft... blir nog galen snart.
Ja inte är det mycket till liv periodvis... Är också mest bara trött. Blä...
Kram!

Svar: Hallo hallo :) Tycker voltaren gelen funkar sådär. Just nacken med kombi varmt bad brukar funka ok. Idag är det mycket bättre. Jäkla skitkropp man fått ;) Hoppas höften är bättre idag! Skulle du få röntga si-leden?
malinsgrejor.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0