Feber

Alltså denna feber. Barnen har haft den till och från i en vecka. Trodde det var över, men nu fick yngsta sonen feber igen.
 
Skulle ha jobbat imorgon, men det blir inge med det. Jobbar på timme för posten på 2 ställen nu :) Blir inte så mkt pengar, men så kule att göra något och träffa människor ibland! Även om en del är idioter så tycker jag faktiskt det är roligt oxå hahah.
 
Skrev ju att jag mest haft ont i käkarna sedan förkylningen, och det håller i sig. nu märkte jag att jag har som knutor i käkmusklerna. ähm hur fan ska jag bli av med dem då? eller är det inflammation i muskelfästena? någon som varit med om liknande? 
 
Och i natt fick jag sova hyfsat bra. somnade med barnen ca 20.00 och vakna ca 7.00. Så skönt och det kändes verklogen bra i kroppen för en gångs skull. Utvilad liksom utan värk. Men så fort jag går och ska börja med morgonbestyren blir jag skit trött, svettig och som att jag sprungit maraton. kan ha så i vanliga fall oxå, men nu är det värre, tror det är förkylningen som sitter i. Så jag får snällt ta mina mediciner sätta mig ner och pusta ut en kvart typ. Som en gamling ;) 
 
Är så trött på alla mediciner. Hoppas verkligen humrian kan göra så jag blir av med en del. Känner mig liksom instängd och låst av dom. Jag vill kunna planera & göra saker utan att tänka på mediciner. Har jag medicinerna med mig? tog jag dom? måste hämta ut mer mediciner. osv... Nu hjälper de mig ju i vardagen mycket, men tänk vilken frihetskänsla att slippa. 
 
Kram så länge!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0