Det är väl själva F_N….

Det slår aldrig fel. När man säger att det är bättre och börjar känna effekt av medecin så slår det nästan alltid tillbaka. Jag ska hålla tyst nästa gång ;)
 
Satte upp en hel del gardiner igår. Som vilken vanlig människa som helst. upp på en stol in med gardinen i stång och sen ner igen. Har såna där panelgardiner.
Åtta gånger totalt för att vara exakt.
Alltså detta känns som om man är dum i huvet ibland. Det roliga i historien var att jag tänkte putsa fönstrerna oxå... Haha tänkt om jag gjort det oxå. Är man lite  glömsk eller kanske är det svårt att accelpetera att man är som en gamal tant i kroppen. 
 
Imorse vakna jag med ländryggsvärk from hell. Vid närmre efterforskning så känner jag att det är den där jävla vänstra si-leden. Slog i huvet i biltaket imorse oxå för att jag försökte få en skön stälning när jag klev in i bilen. och säger jävla biljävel haha. fast så tänkte jag om och tänkte det är inte bilens fel haha. 
Vänster ljumske krånglar oxå :(  
 
Idag är en klagodag. Men jag är rätt glad ändå. Känner mig lite skidzo ;)
 
Tror jag ska skjuta upp fönsterputsningen till juni eller nåt haha. Det kommer ju en massa pollen oxå. 
 
Jag har nog triggat igång en infalmmation i si-leden :( Öm och har feberkänsla.
Men då är det tur att jag har mina värkisar. Gud jag skulle inte kunna leva utan de såna här dagar. och nästa dag hatar jag de där värkmedicinerna för jag vill känna mig fri och slippa planera efter dem....
Men faktiskt så är de väldigt bra att ha såna här perioder när man har skitont.
 
Kram så länge alla!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0