Det är väl själva F_N….

Det slår aldrig fel. När man säger att det är bättre och börjar känna effekt av medecin så slår det nästan alltid tillbaka. Jag ska hålla tyst nästa gång ;)
 
Satte upp en hel del gardiner igår. Som vilken vanlig människa som helst. upp på en stol in med gardinen i stång och sen ner igen. Har såna där panelgardiner.
Åtta gånger totalt för att vara exakt.
Alltså detta känns som om man är dum i huvet ibland. Det roliga i historien var att jag tänkte putsa fönstrerna oxå... Haha tänkt om jag gjort det oxå. Är man lite  glömsk eller kanske är det svårt att accelpetera att man är som en gamal tant i kroppen. 
 
Imorse vakna jag med ländryggsvärk from hell. Vid närmre efterforskning så känner jag att det är den där jävla vänstra si-leden. Slog i huvet i biltaket imorse oxå för att jag försökte få en skön stälning när jag klev in i bilen. och säger jävla biljävel haha. fast så tänkte jag om och tänkte det är inte bilens fel haha. 
Vänster ljumske krånglar oxå :(  
 
Idag är en klagodag. Men jag är rätt glad ändå. Känner mig lite skidzo ;)
 
Tror jag ska skjuta upp fönsterputsningen till juni eller nåt haha. Det kommer ju en massa pollen oxå. 
 
Jag har nog triggat igång en infalmmation i si-leden :( Öm och har feberkänsla.
Men då är det tur att jag har mina värkisar. Gud jag skulle inte kunna leva utan de såna här dagar. och nästa dag hatar jag de där värkmedicinerna för jag vill känna mig fri och slippa planera efter dem....
Men faktiskt så är de väldigt bra att ha såna här perioder när man har skitont.
 
Kram så länge alla!

Sådär ja….

Så har man blivit lite snuvig & täppt igen och lite ont i halsen... Vet inte om det är Humira sprutan som satt igång det eller om jag som vanligt fått en liten förkylning som jag får på löpande band denna årstid :( 
 
Tar hemskt gärna emot tips på vad som stärker immunförsvaret eller håller dessa förkylningar borta. Dock inte ingefära för det kräks jag nästan av. Gillar inte smaken & lukten. 
 
Önskar mig oxå pengar ;) Man har inte så fet kassa som arbetslös och småbarnsförälder med många sjukhusbesök & medecin inköp. Tur att man får den här vård... vad den nu heter efter ett visst antal spenderade kr. 
 
Ha en bra dag!

nackvärk igen :(

är så less på denna nackvärk. Känns som den borrar sig in i lederna, kotorna ja allt. :( 
 
Annars så har det varit som vanligt här. tog spruta nr 2 i fredags och hoppas att den ska värka snart. Är sjukt trött på värken. 
 
Är oxå sjukt trött. Somnar med barnen och går upp samtidigt. Inte mycket till liv med sambon just nu. Hoppas han står ut och förstår. 
 
Ja idag känns det lite som en neråt dag. Har fått mkt gjort trots värken, men känner mig inte nöjd ändå. 
 
Ja ibland har man såna dagar tyvärr. 
 
Nu ska jag ta ett litet bad och sen smörja nacken med voltarengel. Hoppas att det ska hjälpa någpt då jag redan tagit tabletter och vill ha de sita kvar till kvällen/natten. Planering planering ;)
 
Hoppas ni har haft en bättre dag alla! 
 
 

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0