Jobbar på och är lite irriterad

Det går faktiskt ganska bra hittills. Har varit fullt upp så man har inte haft tid att känna efter heller. Folk sjuka, för lite folk, mycket att göra osv. 
 
Har dock fått mer ont i hals, nyckelben området. men som i vanliga fall är det värst på morgon och fram till lunch. 
 
Har ett annat jobb på g som receptionist, men jag vet inte om jag får det. hoppas hoppas. Jag tror det skulle passa mig bättre både kroppsligt och i vad jag gillar att göra. 
 
Är lite trött på dönickar som sitter och skriver ur sig kommentarer om saker de inte har någon aning om.
Läste om missbruksvård och psykiskvård... Det finns tydligen jättebra vård för dessa människor.. bara d är mottgaliga och har orken. det jag blir irriterad över är att de flesta som hamnat i denna sits mår sjukt dåligt. i många fall säger psykvården du får sluta droga så hjälper vi dig. många klarar alltså inte av det . de skulle behöva hjälp från båda håll samtidigt. och är du inne i ett tungt beroende så är det svårt att tänka så som vi gör. man behöver hjälp att komma dit. komma dit i tanken och gå vidare mot hjälpen. Känna att man är värd vården. tänka när man inte är inne i ett rus. Jag hoppas att vården blir bättre för det är många som faller mellan stolarna nu och inte hjälps när de vill ha hjälp. känner hopplöshet när de inte får hjälp från psyk fast det är där de "hör hemma egentligen då de har grov ångest och annat. beroedenvården har inte samma resurser som psyk och tvärtom. 
känner att jag svamlar på nu för jag är ganska trött hahah.   
 
Vet inte om jag berättat för er att när jag var mammaledig med vårt andra barn så blev vi attackerade av en psyksjukman i vårt hus som vi inte kände på något sätt. Han är alltså så så sjuk. Poliser och andra sa att psykvården är jättedålig. och han själv ska ha sagt att han inte velat åka in till psyk för att han ändå inte får någon hjälp...
 
Så ja jag blir trött på när folk inte ser att vården blivit sämre. För alla. Gamla som unga. Även de som arbetar inom vården. 
 
Nä tack för mig för denna gång :) Hoppas ni har det bra!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0