Arbetsterapeutbesök

Träffade en tjej som jobbade med detta och hon var jättebra. Lyssnade och man kände att hon liksom inte bagatelliserade det man sa.
 
Fick göra styrkeprov på händerna. Sitta i prafinbad med händerna och så fick jag en del övningar.
 
Jag har fortfarande ganska starka händer. Har alltid haft det och har aldrig behövt hjälp med att öpna burkar, skruva upp saker överhuvutaget, bära tungt osv. Men jag har börjat känna att händerna inte är lika starka, får be om hjälp att öppna burkar, byter hand ofta när jag gör saker med dem dels pga orken försvinner men får oxå så jäkla ont i dem vid belastning. Samma sak med handlederna och axlarna. 
 
Kändes lite som ett besök hos sjukgymnasten. 
 
Tjejen berättade att de förr kunde skriva ut hjälpmedel men allt sådant hade tagits bort? Som handledsstöd, burköppnare osv.
 
Berättade att jag ofta vaknar av att händerna domnar och ett handledsskydd kan hjälpa mot detta.
 
Apropå händer. Har badat några gånger i år och varje gång har mina fingrar domnat bort och blivit vita. tappat känslen så jag känner inte hur mycket jag tar i, böjer osv. Skittråkigt. för det är redan tråkigt att bada när det är kallt om ni förstår :) 
 
Ha det så bra sån länge! Kram kramNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0