Hej och hå i väntans tider

I väntans tider som i svar från MR alltså :) 
var där i torsdags alltså 2 snart 3 arbetsdagar sedan. Vet inte hur lång tid det tar att få svar? 
 
Igår var jag å slängde grenar. Yes jag åkte med ett fullproppat släp som är som en mindre hästvagn typ. Som tur var fick jag hjälp med både handskar å att kasta grenar. Men i morde undrade jag vad fan kag hade så ont för. 
Förnekelse japp. Och det gör jag även innan jag gör något. Annars så had jag nog inte slängt dessa grenar ;) 
 
och jag är stolt att jag nu har kört med släp :) haha. Men backa det våga jag inte.
 
ha det så gött!
 
 

Idag är det dags för MR. Och lite hormonsnack :)

Åh är sjukt nervös. För vad den kommer visa eller inte visa. Hoppas på Goda nyheter såklart oavsett.
 
Har åkt på en liten förkylning, men känns mkt bättre nu. 
 
Hösten har kommit hit. Det gick väldigt fort. Så snart är väl vintern här oxå ;) Och då gäller det att passa sig så man inte halkar för då hugger det till både där fram och i bak. Känsligt bäcken har jag annars oxå i perioder. Räcker med ett stort kliv ibland så hugger det till och man får ont några dagar. Har fått för mig att det händer vid hormonella omsalg i kroppen som vid menstration. Men det är bara mina tankar. Plus att ortopeden bekräftade att hormoner inte är bra för ett dåligt bäcken. 
 
Just nu har jag en P-stav i armen så vi får de hur den påverkar bäcken och allt. Minipiller tyckte jag fungerade bra, lågt hormon och p-stav har samma hormon. 
 
Nej nu måste jag börja göra mig i ordning och åka. Bor ju ca 4 mil fr detta sjukhus. Men så bor jag ute på landet oxå :)
 
Ha det så bra så länge! Uppdaterar så fort jag kan!
 
Kram kram

Nu så händer det grejer!

 Har fått tid till röntgen nu på tors! Gick fort :) tänk vilken skillnad det är på vårdcentralen och när man kommit in någonstansi rullarna. Vårdcentralen som inte "ville" ge remiss ens till röntgen. Är så glad att jag kommit in i rullorna. Men jag tror aldrig att det ska vara bättre, man har väl fått sig en törn av sjukvården så man vågar inte hoppas på för mycket.
 
så nu börjar jag bli nervös. 
 
Har fått problem med ljumskarna. Och något ner i ena benet. Beror säkert på bäckenet. Har strålningar igen natte tid ner över höfterna så sömnen har blivit lite lidadande igen. 
 
Jo så har vi varit på bröllop i helgen :) Så fint och perfekt.så glad för paret.
jag glömde ju såklart mina värktabletter. det var en tugg match men jag klarade det. man får ta till sina knep. Inte sitta för länge, inte stå för länge. Ja variera sig lite. Det som var värst var faktiskt nacken och bröstrygg. Till slutt bara brände det. Jätttekonstig känsla. 
 
Man vet att man lever ;) 
 
är storm här med regn och kraftiga vindar så jagvllet mig inne. 
 
 
Ha det så bra så länge! 

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0