Lite av varje, men inte mkt ;)

Hej hej!
 
var ett tag sen jag var här. Beror mest på att jag blir utslängd här ifrån när jag har paddan. 
 
 
Så vad har hänt sendan sist. Inte mkt, men har sagt ok till ett förbesök till operation till hösten :)
 
medicineringen fungerar helt ok. 
 
Dock har jag märkt att den inte riktigt biter på den där djävulska nackvärken jag kan få. Tur är att jag inte får den så ofta. 
 
Nu när det är vår så är dt ju rent ut sagt skitmkt att göra när man har hus, stor tomt och båt/båtar....
får gäl se hur mkt kroppen pallar. Min sambo brukar säga att jag kommer bli förtids pensionär som det hette förr haha när jag får ont så lätt här och där eller mer ont kanske man ska säga.
 
En ny grej är att ena min häl smärtar fr att jag går upp. Den har ju bara gjort ont då och då, men nu är det dygnet runt. Kom nu på att mina händer lever ju sitt eget liv oxå nu förtiden... Senor som hoppar, leder som värker. Fingrar som somnar/karpralsyndrom eller vad det heter. Borde kolla upp både och, men orkar inte. Känns som man sks stoppa i dig piller så är det bra liksom.... Nåja jag får väl samla på mig ork. Nu har dt gått några veckor så lika bra att vänta ett tag till så kan man säga att det gått en längre tid, för annars brukar man få höra vänta och se ett tag så ska du se det blir bättre... Haha vilket förtroende man har för sjukvården va. 
 
Ska besiktiga bilen och träffa arbetsförmedlingen denna vecka oxå. hoppas att det går bra! Ska uppdatera mig hos arbetsförmedlingen då jag inte kan söka tunga jobb. 
 
Kram så länge!
 
 
 

Fördelar och nackdelar

Med mediciner.... 
 
Men det är oxå så att man måste inse sina svagheter.
 
Jag kan tex inte gå långisa. ( långpromenader) och i terräng så knappt en kortis. Åka skridskor/skidor är inte heller något jag kan göra. Kan kan jag nog med envishet, men det straffar sig alltid, om inte just då så kommer det.... Så frustrerande!
 
och nu har jag börjat med paraflex som är ett muskelavslappnade medel och det känns bra men inte så där bra med reaktionerna i musklerna när man tex ska prova åka skridskor. Och när man redan innan är rädd så är det bara å inse sina begränsningar. Men jag gör det när jag står där fullt munderad och får svettningar och hjärtklsppning för jag vill kunna och får panik och sen börjar jag svettas som en gris och till slut så tänker jag ok jag fixar inte detta. Jag gillar läget, men inte innan jag provat haha. 
 
Skam den som ger sig! 
 
Fick svar idag att troligtvis kommer jag få bra reslutat av steloperation i si-lederna även om det visar sig att jag har bechterews! :) blir så glad:) 
 
tänk å slippa värk och oro :) 
 
nacke och axlar är ju oxå ett problem, men bara att få bäckenet att fungera ok är ett lyft för livet :)
 
Kram kram

Står och trampar på samma ställe i ingenstansland ;)

Hej Alla!
 
Har pratat med läkarn och reumataloge och inte blev jag klokare...
 
Jo med läkarn pratade jag mest om mediciner och fick mer recept på paraflexen & tramadol. 
Kunde visst kombinera alvedon med tramadol oxå. Man lär sig nå nytt varje dag ;)
 
Reumatalogen sa det han redan sagt att man inte kunde vara säker på om mina förändringar kommer av åldern eller inflamation. Nya bilder kan tas tidigast pm ca 6 månader. 
Frågade om operation och han kunde inte säga så mkt då han aldir varit med om detta.
Ska kontakta St:göran för mer svar där. 
 
Så nu ska jag beställa tfntid med ortopenden och höra vad han tycker. 
Sen vet jag inte vad som händer, det får man ta då. 
 
Så gilla läget är vad jag får göra ett tag till. Är väl så där när man gillar att veta och ha någotlunda koll på saker och ting, men man lär sig sakta men säkert :)
 
Kram så länge!
 
 
 
 
 

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0