God Jul och Gott nytt år!

Om jag inte hinner gå in här under jul & nyår så vill jag önska er alla en god jul & gott nytt år!
 
Läget här är ok.
Har fortfarande ont i bröstet, är så tacksam att jag inte fått någon attack igen. Moler och värker och är väldigt öm där. och så har jag en liten förkylning iiiiggggeeen som ställer till det i lederna. Är så less på att jag alltid blir förkyld. 
Märkte att jag att hade ont på foten och döm till min förvåning så var jag lite svullen över lederna. Jag som aldirg brukar bli svullen. 
Vänster lår smärtar och ovan knät. tror det är muskelfästen som är inflamerade. 
 
Vi ska åka skidor här i juldagarna och jag hoppas att jag kan det. Är inte jättebra på det. håller mig i barnbackarna :) Och man har väl inte de bästa förutsättningarna heller med bäcken och allt. KÄnner av ljumskarna så fort jag försöker springa. känns som att det är överbelastat. Men skam den som ger sig !
 
Och tänk om jag hade gett mig! då hade jag inte kunnat få steloperera mig, få komma till reumatalogen och framför allt skulle jag säkerligen inte orka med vardagen utan mediciner och allt som faktiskt ger bättre livskvalitet. Men orken tryter ibland och det kan finnas motstånd från sjukvården. 
 
Kram så länge!
 
Sara
2014-12-23 @ 15:47:35
URL: http://ryggresan.bloggplatsen.se

Nej du, ge sig det får man inte göra! Oj vadf man får kämpa... Men förhoppningsvis leder det till nåt bättre :-)
Ha en riktigt bra jul nu och ta det lugnt i backen! Kram!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0