God Jul och Gott nytt år!

Om jag inte hinner gå in här under jul & nyår så vill jag önska er alla en god jul & gott nytt år!
 
Läget här är ok.
Har fortfarande ont i bröstet, är så tacksam att jag inte fått någon attack igen. Moler och värker och är väldigt öm där. och så har jag en liten förkylning iiiiggggeeen som ställer till det i lederna. Är så less på att jag alltid blir förkyld. 
Märkte att jag att hade ont på foten och döm till min förvåning så var jag lite svullen över lederna. Jag som aldirg brukar bli svullen. 
Vänster lår smärtar och ovan knät. tror det är muskelfästen som är inflamerade. 
 
Vi ska åka skidor här i juldagarna och jag hoppas att jag kan det. Är inte jättebra på det. håller mig i barnbackarna :) Och man har väl inte de bästa förutsättningarna heller med bäcken och allt. KÄnner av ljumskarna så fort jag försöker springa. känns som att det är överbelastat. Men skam den som ger sig !
 
Och tänk om jag hade gett mig! då hade jag inte kunnat få steloperera mig, få komma till reumatalogen och framför allt skulle jag säkerligen inte orka med vardagen utan mediciner och allt som faktiskt ger bättre livskvalitet. Men orken tryter ibland och det kan finnas motstånd från sjukvården. 
 
Kram så länge!
 

Kallelse till Huddinge

Så nu har jag fått en kallesle till reumatologavdelningen på KS Huddinge :)
Nu hoppas jag att jag kan bli så smärtfri som möjligt :)
Ska dit mitten på janurari.
 
Och ska bli så skönt att få komma till de som kan och vet saker :) 
 
Men varför får man alltid de här dåliga tankarna som tänk om de säger att jag inte alls har något fel osv. Fast man har fått det svart på vitt så får man såna där tankar. Sjukvården som fuckat up så hjärnspöken kommer. 
 
Ha en bra dag allesammans :)

Hej igen!

Här är det ok. 
 
Vi har haft kräksjukan och allt vad det innebär. 
 
Det värsta med när jag blir så sjuk är att min värk i lederna blir värre. och det blir den nog för många även de som inte har problem med lederna kan ju känna av sånt. 
 
Men det värsta är att värken jag har i bröstkorgen blir värre. Har ju fått som några attacker som håller i sig i någon timme förut och går över i molvärk. Knakar och knastrar i bröstet oxå så symptomen är väldigt lika si-lederna och på andra ställen i min kropp :(
Så hade jag sån otur att jag fick en attack i fre kväll, kände att det var på gång. så jag försökte sova. men går inte så bra med värk som ni vet. sen väcks jag av kräkningar fr yngsta sonen :(
Äldtsa kräktes natten till ons så det gick några dagar mellan som tur var för mig.
Men då på lördagen började jag kräkas och denna jävla värk i kroppen alltså. fick ju inte i mig några värktabletter heller. Och bröstet värkte och värkte. Sömnen var skit och så trött och helt slut i kroppen. Kändes som jag skulle dö när jag gick i trappen. Andfådd och hjärtat klappa tungt och fort.
 
Värken i bröstet sitter kvar och jag är hela tiden rädd att det ska komma en sån där attack som gör en helt galen av smärta. man gråter och försöker andas normalt. vider och vänder på sig. tar värktabletter som inte hjälper. 
 
Så jag kan väl säga att jag vet att jag lever ;) 
 
I alla fall har jag sparkat mig själv i rumpan och betsällt tid till läkarn för annna medicin än arcoxian. Funkar inte så bra som jag tycker att den ska göra. Fötter och knän har den varit magisk med, men si-leder, bröst, käkar osv mår inte så bra. 
 
Nu har jag lite tvätt att stå i efter att ha kommit lite efter med det då kräkstvätten varit prio ett. 
Men måste säga att mina barn varit så duktiga och klarat av kräksjukan himla bra. 
Så har man fått ha dem hemma en vecka oxå och det har funkat jättebra trots allt. 
 
Kram så länge!
 

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0