Hej igen!

Var ett tag sen :) har bara haft fullt upp med livet. 
 
Ja vad har hänt sen sist då? Inte mkt. börjar mer och mer tro att jag har ngn reumatiskt sjukdom. 
Fått hälsporre, ont i handleder utöver det vanliga. Bäcken å det andra har en smärttopp nu oxå. 
Och på det har jag fått en jävla mensvärk from hell. Kan knappt kissa eller ens göra nr 2... Ibörjan varvdet ngn dag, nu nästan en hel vecka! Fattar inte varför just jag ska få all skit. Visst jag är van och pallar nog en hel del, men ge lite skit till ngn annan... Nä det skulle inte kännas bra heller. vill ju dt bästa till alla. 
 
Operation trodde jag ju var på g med förbesök bokat, men jag ringde och dubbelkollade och ett förbesök är ibte bokat. Nu får jag vänta på tel,tid med ortoped och sen se vad som händer. 
 
Jag har inte bråttom eller så. Men man vill ju veta, för ens nära och käras skull om inte annat.
 
hoppas nu allt är bra med er eller iaf under kontroll! Sommarn har ju varit bra med fantastiskt väder.
 
känns som allt är under kontroll för mig just nu, men min kropp är inte under kontroll.... Lite krig sinsemellan mig och kroppen kan man väl säga. Det är inte lätt att leva,men vem har sagt att det ska va det? ;)
 
Helg och den ska vi försöka göra så bra som möjligt :) 
 
nä nu ska jag hoppa in i en dusch och sen full rulle med familjen. Tänk vad livet vore tomt utan ens nära och kära, familj som vänner. 
 
Ha det så gott alla! Krams!

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0