Trevlig Valborg!

Här är det inte så mkt planerat förutom en sväng till brasan. Mest för barnens skull :) 
 
Var hos handkirurgen som tyckte jag skulle vänta och se ifall inflammationerna gick över av sig själv. 
Kändes inte som att han kunde så mkt om detta heller. Så det blir ett nytt tfnsamtal till reumatalogen.
Tänkte jag skulle ta upp mr på si-lederna igen då den högra blivit mkt värre och det känns som något inne nästan vid början av lårets insida hoppar och sätter sig på rätt plats då och då. Gör lite ont men sen känner jag inget av det. Skickade även ett brev som var sammanfattat med allt fr huvud till tå till reumatologen för någon vecka sedan.
 
Hade ju ont på varje sida om strupen, muskler eller senor dom svulla upp och värkte, men det är bra nu :)
 
Trevlig valborgs helg till er alla :)
 
 
 

Man lär sig aldrig

Sina begränsningar...
Även om tanken finns där i bakhuvudet att jag kommer få jäkligt ont av detta så på något sätt slår man undan den och senare så blir jag alltid lika undrande varför jag fått ondare.
Så går det en stund och jag kommer på mig själv med förnekelsetankar haha. Och minns att visst fan jag gjorde ju det där.. Ja inte  konstigt att jag fått ondare...
 
tyvärr har jag fått ondare i hals och käkar så en huvudvärk i pannan ligger och moler... Konstigt hur man kan känna det så starkt när man tar rätt mkt värktabletter. 
 
Ringde vårdcentralen just för halsen då det verkvara muskler eller något där som svullnst upp på vardera sida om strupen. Fick tid nästa fre! Åmen är det inte lite dåligt å behöva vänta så länge, över en vecka? 
Då har det säkery blivit bättre oxå . 
 
Pratade för en tid sen med en på arbetsförmedlingen, en handläggare kanske det heter som menade att jag skulle kunna få någon slags hjälp via dem då jag förmodligen behöver, sjukgymnast, träna mm under arbetstid. Lät jättebra, men har inte hört något än, förmodligen blir det efter sommaren då jag opereras :)
 
nu väntar tvätten på mig i tvättmaskinen :) kram så länge!
 
 
 

Hur har jag klarat mig innan

Utan mediciner.
Alltså sömnen är 100ggr bättre och när jag glömt ta så vaknar jag på natten och har såna strålningar i låren och värk i knän och här där så jag går upp och tar medicinerna. Jag är fortfarande trött men inte alls på samma nivå. Helt sjukt.

Snart är det dags för handkirurgen i nästa vecka. Hoppas på lite bättre svar än fr reumatalogen. Få blodförtunnande för inflammation i senorna i händerna låter läskigt.

Bäckenet är väl inte bättre, men känns mkt bättre nu när jag har bättre värkmediciner.

Ha det så bra!

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0