Passar på med ett litet inlägg till idag :)

Apropå något helt annat så är jag nog socker beroende skulle jag tro. Och det är värst på förmiddagen. Då sätter jag gärna i mig godis och helst choklad. Så är det ju så lätt att tänka att man är värd det så ont som man har och inte kan motionera mm. Blir ju inte bättre av godis, men jag känner att det höjer lite av livskvalititen just nu. Men jag äter inte varje dag måste jag säga, men för ofta. Det som är så svårt just nu är att jag vill ner i vikt, men kan inte motionera så då måste jag äta minimalt och det har jag ingen lust med, hur roligt skulle livet bli då liksom. Vill äta normalt och kunna röra mig=ha roligt oxå. Tror vi är många som känner så och några av är på väg mot det målet :) det gör mig riktigt glad för er skull :) måste berätta en helt anna sak oxå. Vår ena katt som är 16 år har mer eller mindre hållt sig hemifrån sen vi skaffade barn för 3,5 år sen, men man har alltid sett honom ströva omkring tomten och så har han kommit in iblan, men så var det ingen av oss som sett han på ca en vecka och jag började känna oro att han gått å dött eller blivit instängd i något sommarhus. Men så stötte jag på en granne och fråga om han sett vår gamla katt och det hade han minnsan för gubben som grannen kallar han för hade flyttat in på deras altan :) så han tog med honom hem och sen dess har "gubben" varit hemma och kommit hem varje dag när han gått ut. Måste typ ha blivit påminnd att just det här var det ju jag bodde :) så det var ytterligare en bra sak som hänt nu på sistone. Det gör såklart att man har lättare att leva med smärta och värk lättare när det händer bra saker och när man hittar på roliga saker. Nä nu har jag svamlat färdigt för idag tror jag :) trevlig helg,

Känns bra :)

Nu är det semester en vecka på varmare bredgrader och sedan är det dags för capio igen och efter ytterligare någon dag är det tfn samtal med dr. Får se om jag hinner och kan blogga något.

Ha det så bra så länge,

Knakelibrak?

nu har det börjat knaka i högre si-leden oxå. Har ju knastrat till i den titt som tätt och det har gjort ont, men detta nya knak gör inte ont. Hoppas att det inte börjar göra mer ont nu bara. Vad betyder det när det knakar? Har läst någonstans att det inte är farligt. Att det blir som ett tryck i själva leden. Har haft knak förr men det har då varit när jag varit gravid eller nyss fått barn. Och det är jag int. Nu är det sängdags. Natti natti.

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0