Att böja sig. Ajajaj

Hej!

Just nu håller jag på och rengör en sufflett till en barnvagn och håller då till i badrummet och suffletten la jag mer i badkaret.
Ja ni har nog redan listat ut att man står böjd rätt bra då och det funkar inte.

Fan vad ont det gör i både si-leder och svank. Det visste jag ju redan innan jag började haha, men jag vill ändå försöka och trotsa smärtan liksom.

Jag är heller inte helt ok med att jag ska få så ont av såna där småsaker man gör i vardagen. Hm kanske kallas för förnekelse ;)

Nu ska jag försöka göra det i duschen sittandes på golvet. Det kommer nog gå bättre. I alla fall inte göra så jäkla ont.

Glad haloween på er alla! Bu ;)

Pansens blogg: steloperation.bloggplatsen.se

Pansen har en mkt bra blogg tycker jag.
Den har hjälpt mig väldigt mkt.

Den handlar just om bäckenproblematik som pansen har och vill väldigt gärna upplysa andra om detta.
Pansen har haft detta väldigt länge och har steloperat sina si-leder efter en väldigt massa år då hon inte fick rätt vård från början och jag tror vi är många dom känner igen oss i det. Nu mår Pansen bättre och kan göra mer än vad hon kunde innan operationen så för henne var det väldigt lyckat och jag är jätteglad för hennes skull :)

I denna blogg kan man läsa om symptom, sjukgymnsatikövningar, allmänt mående och mkt mer som tillhör en vardag men bäckenproblematik. Det förmedlas oxå kontaktar läsare emellan och alla som jag kommit ikontakt med är väldigt hjälpsamma och trevliga :) För mig har dessa personer och Pansen varit som superhjältar nästan. Tänk att ha så mkt att stå i med sig själv, familj, försäkringskassa, rehab och säkert väldigt mycket mer och ändå orka hjälpa andra!

Jagvhoppas att min blogg kan hjälpa lite oxå :)

Skinksmärta? Kvalitet och kvatitet.

Igår fick jag så sådär så att jag inte kunde stödja på vänster ben riktigt då smärtan gick ner i rumpan och liksom krampa. Hade ju fått ont där när jag  bar utemöbler. Men kom på att det blev värre när jag spände rumpan 10x10 ggr. Idag är det nästan bra dock. Vet inte vad det är som händer. Känns inte som muskel, men något som hjälper till och gör så man kan gå. hahah. Kanske är det en muskel som ligger långt inne.
 
åh skulle så gärna vilja gå på vattengympa nu. Men jag vet att det är bäst att vänta tills jag stabiliserat upp med muskler. Men gha tålamod kan man ju få mer av ibland känns det som ;) 
 
tänkte att jag skulle börja med den lättare varianten av plankan snart oxå.men först måste jag bli starkare i ländryggen känner jag. 
 
Och som kloka Pansen sa det är inte kvantitet man behöver utan kvalitet av övningarna. Och det sa min nya sjukgymastoxå så det verkar ju vara en lovande sjukgymnast :) 
 
Här är Pansens bloggadress:
steloperation.bloggplatsen.se
 
kommer ett inlägg om pansen och bloggen snart :)
 
kram så länge
 

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0