Någon som känner igen sig?

Har en värk som går fr rumpan ner över höften till kanske 5-10 cm ovan sidan på knät.
 
En annan värk som jag haft väldigt länge sedan tonåren som kommit och gått går fr framsida lår längst upp och ner ca 20 cm. 
 
Och den har molvärken i böcken och svank. 
 
Så ofta som man vaknar av värken runt höfter och i svanken och måste vända sig om bara för att veta att det kommer göra ont snart ändå. 
 
en ond cirkel känns det som ibland. Men det finns hjälp att få. Svårt för många att få, men den finns och man ska inte ge upp!
 
Många inom sjukvården har fått lära sig att bäckenet och dess leder är helt orörliga och man kan helt enkelt inte ha besvär fr dessa, men det är totalt fel. Och en annan sak är att alla är olika skapta och byggda det bör väl sjukvården kunna förstå? 
 
Blir så arg när jag tänker på hur jag blev behandlad med mitt bäcken. Kändes verkligen som att man inte skulle komma och tro något för läkarn vet ju bäst. Skäms på dig typ. Men. Jag fick rätt till slut. Varför lyssnar de inte? 
tror de att man skulle ringa och gråta för att det är bra och att man försöker luras?
 
 
Nä vi vet bättre vi som vet och faktiskt har dessa problem så därför tycker jag det är så bra med bloggar som steloperation.bloggplatsen.Se & frugnu.blogg.se.
 
som gjort att jag lärt mig enormt mkt och man mår bättre insinnet av att få info. Plus att jag börjat skriva är en enorm lättnadskänsla med.
 
så ge inte upp alla har rätt till rätt vård. 
 
Kram så länge!

Fasiken

Trodde min förkulningvar bättre men så i söndags vakande jag med världens värk mellan ögonen och en bit upp i panna. Är otroligt öm under ögonen och det värker ner i tänder typ. Ja bihåleinflamation verkar jag ha fått :(
 
Mina stabiliseringsövningar blir det inte mkt av denna vecka heller :( 
 
har så ont nu när jag sitter ner i bäckenet, ländrygg, höfter, ljumskar så när denna bihålleinflammation kom kände jag bara nä nu orkar jag inte mer. Snyft. 
 
Ska till läkarn på fre ang blodtryck och jag tänkte hålla ut tills dess med bihålorna, men jag tror inte jag pallar det. Skit oxå jag drar mig verkligen för vårdcentralbesök ju. 
 
ögonen mår toppen dock.. Så det är jag glad över. 
 
naprapatbesöket blev det inget av idag heller. naprapaten var oxå sjuk. 
 
Men idag skiner solen och det gör ju så man blir positivare i sinnet :)
 
hoppas ni har det bra! Kram kram

Röntgenbildfråga!

 Har fått mina bilder på skiva men hur gör man för att se dem på datorn? Får bara upp filer på det ena och det andra och öppnar jag dessa så kommer det bara upp en massa text.
 
please help me:) tänkte lägga upp bilderna här så får ni se hur det kan va. 
 
Ni får gärna lämna kommentar eller mejladress anonymt. Så lovar jag att ni förblir anonyma :) 
Har ännu inte fixat någon mer neutralmejladress till mig själv. Har bara min privatprivata som jag inte vill lämna ut här pga olika anledningar.
 
kram kram

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0