Åh jag kan bli så arg

på läkare mfl som är totalt blåsta när det gäller bäcken. Hur fan kan det va så? Bäckenet är ju en så stor det av kroppen och fyller så viktig funktion. Gah var bara tvungen att få ur mig lite ;) Kommer mer uppdatering om hur det går med allt och lite mer info om hur mina problem ser ut mm.

Aldrig en smärtfri dag :(

Det här jävla bäckenet är på ren svenska som tortyr. Värker hela tiden. Står, sitter, ligger alltid har jag ont. Även i knän, höfter, ländrygg. Och såklart alla muskler som sitter i områdena. Har det inte gått för långt när man tycker det är jobbigt att bajsa pga att det göe ännu ondare då?! Nej jag är aldrig utan värk. Inte en timme, inte en minut. Och sorgligt nog, men även bra så ätet jag endast alvedon och ipren som jag nog egentligen skulle kunna kasta i sjön för de hjälper inte. Ibland får jag panik för jag så ont och då stoppar jag i mig de, men jag blir lika ledsen varje gång det inte lindrar.

Från början

Problem med bäckenet har jag haft så länge jag kan minnas. Men förr har det bara huggit till i vänster sida. I tjugo års åldern blev det värre när jag till ex gjorde något i en konstigt ställning. Typ måla huset i hukposition, rensa rabatter. Dammsuga och sånt med för den delen. Men jag visste att det då gick över med lite vila. Första gången jag frågade om detta var oxå i tjugoårsåldern, men blev avviftad med att det inte var något. Alla har ont någonstans typ... Jo tackar. I min barndom höll jag mkt på och gick ner i spagat, hjulade, stretchade och höll på. Men då hade jag inga besvär. Fortsättning kommer....

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0